Casa individuala 4 camere curte 390 mp zona linistita Cisnadie Sibiu
# 83808 • Vizualizări: 233 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:57, 22.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 224.999 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 218
  • An construcție 2018
Descriere imobil
De vanzare casa individuala cu o suprafata utila 218 mp construita pe o parcela de teren de 566 mp din care terenul liber ramas este de 390 mp, iar regimul de inaltime al casei este P+1E. Proprietatea a fost construita in 2018 pe structura de caramida si este amplasata intr-un cartier nou de case, intr-o zona linistita si retrasa a orasului Cisnadie.

Casa este compartimentata astfel:
La parter gasim camera de zi generoasa de 50 mp cu iesire pe terasa descoperita de 44 mp, bucataria inchisa de 12 mp si locul de luat masa cu o suprafata de 10 mp, o baie de serviciu, holul si casa scarii. La etaj sunt cele 3 dormitoare decomandate, un dressing cu o suprafata de 10 mp, o baie de 8 mp, iar fiecare dormitor are iesire in balcon. Incalzirea casei se realizeaza cu pompa de caldura,, iar geamurile sunt tip termopan cu tamplarie PVC culoare alba.

Daca esti interesat sa locuiesti in zone linistite, intr-o casa construita profesionist si compartimentata astfel incat fiecare moment al vietii sa fie pus in valoare, atunci aceasta este una din ele. Curtea este suficienta atat pentru o zona de gradinarit cat si pentru zona de gratar, iar in terasa generoasa ne putem relaxa cu o cafea dimineata sau un vin seara.
In cartier strazile sunt amenajate, vecinii sunt si ei ca si tine in cautare de liniste si respect fata de proprietatea celuilalt.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P15090

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P15090

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0723.510.808 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu