Casa individuala 4 camere 500mp teren de vanzare in Sura Mica Sibiu
# 92250 • Vizualizări: 11 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 04:09, 10.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 169.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 150
  • An construcție 2019
Descriere imobil
COMISION 0!! Casa individuala de vanzare in Sura Mica aproape de Sibiu doar la TABOO Imobiliare!

Localizare: str. Aleea Brazilor 5. Fix la 10 minute distanta fata de Sibiu dar aproape si de Primaria din Sura Mica. Tot in vecinatate ai Caminul Cultural, sala de sport, statie de ITP, centura Sibiului, magazine, scoala si gradinita.

Casa: o individuala, dispusa pe parter si etaj, avand la parter un living extrem de luminos, cu ferestre mari, o bucatarie inchisa si camara, o baie si o camera tehnica, plus o terasa, iar la etaj un dormitor matrimonial cu dressing, doua dormitoare pentru copii si o baie spatioasa. De retinut ca toate baile sunt prevazute cu fereastra, casa dispune de incalzire in pardoseala la parter si la etaj avem calorifere, tamplarie pvc cu geam termopan QFort si 7 camere de izolatie.
Despre casa, pot sa va povestesc aproape tot. Este o casa corecta, excemplar realizata, finisata cu multa atentie si cu bun gust si pastrata in mod impecabil de actualii proprietari.

Suprafete: casa are o suprafata de 150 mp si daca cumva iti pare putin, stai sa vezi cum e sa ai 200 mp si sa nu mai reusesti sa faci curat prin casa! :) Pe langa casa, mai avem si curtea. Unde sunt putin peste 499 mp totali si cam 400 mp de teren liber. In cei 400 mp de teren se pot amenaje 3 locuri de parcare in lateralul casei iar in spate este suficient spatiu pentru ca noul cumparator sa puna imaginatia in practica.
Desi poate cifrele nu-ti spun nimic, eu pot sa-ti spun ca e suficient spatiu atat interior cat si exterior, pentru o familie cu maxim 3 copii. Ca daca ai patru, devine mai complicat.

Vecinii: aici e un mare avantaj. Toti sunt super ok. Familii toti. Copii toti. Comunicativi toti. O atmosfera pacifista, genul ala de loc unde toata lumea cunoaste pe toata lumea si unde lasi cheile casei la vecini cand pleci in concediu, sa-ti ude florile. Majoritatea "corporatisti" dar nu doar.

Utilitati si strazi: strada nu este asfaltata, ci pietruita. Nu ca nu s-ar fi putut asfalta, dar fiind un loc rezidential, un drum destinat acum strict celor 11 case de pe strada, traficul e usor. Doar cei care locuiesc acolo, o tranziteaza. Asfaltul, ar fi determinat ca straduta sa devina cale de trecere si pentru ceilalti care isi doreau sa evite 23 august. Si vecinii nu si-au dorit asta, asa ca nu au vrut sa asfalteze. Despre utilitati: casa este racordata la toate utilitatile posibile in secolul acesta:) plus toata instalatia este pregatita pentru instalarea panourilor solare.

Mobilier: casa se vinde mobilata si utilata complet, asa cum se vede in poze.

Vizionarile se fac cu programare in prealabil, casa nefiind permanent locuita. Proprietatea se afla in porfofoliul exclusiv al agentiei TABOO Imobiliare , iar comisionul pentru cumparator este 0(zero)%.


Cod oferta / id: P15632
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0764.786.934

Toate anunturile actualizate zilnic din Sura Mica sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0764.786.934
Detalii contact

Persoana de contact: Andrei Ivasca

Sibiu