Casa individuala 4 camere 310 mp curte libera de vanzare in Bavaria
# 29635 • Vizualizări: 40 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:18, 12.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 110.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 119
  • An construcție 2019
Descriere imobil
Casa individuala compusa din 4 camere decomandate cu o suprafata totala de 144 mp construita cu materiale de cea mai buna calitate amplasata pe un teren total de 400 mp de vanzare in Sibiu cartierul german Bavaria.
Este pozitionata intr-o zona linistita doar de constructii noi de case si vile dispune de iluminare publica si beneficiaza de o vedere panoramica deosebita catre Muntii Fagaras.
Casa este foarte bine compartimentata parterul acesteia fiind compus dintr-o camera de zi de 27 mp foarte luminoasa bucatarie inchisa cu acces la terasa baie de serviciu cu geam de aerisire cat si o camera tehnica unde este montata centrala termica cu incalzire prin calorifere.
Accesul catre etaj se face cu ajutorul unor scari solide din beton ( cu spatiu pentru depozitare ) unde se afla 3 dormitoare generoase baie cu geam de aerisire acces catre podul casei spatiu amenajat separat pentru masina de spalat si uscator un hol cu acces la balcon cu vedere catre Munti Fagaras.
Imobilul se preda la stadiul de cheie la exterior cu acces auto cat si pietonal pavat cu dale din beton curte imprejmuita cu gard din fier forjat izolatie termica la exterior din polistiren de 10 cm acoperis din tigla usa din tamplarie PVC marca Salamander la intrare de asemenea si geamuril cu 3 doi de sticla ( grosime de 5 cm ) si 6 camere la interior se preda la stadiu de GRI cu posibilitate de predare la CHEIE.

Casa se vinde la pretul de 110.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11449 si contactati agentul de vanzari Alexandru Fogoros la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Fogoros

Sibiu