Casa individuala 4 camere 2 bai terasa si teren 870 mp in Daia Sibiu
# 111305 • Vizualizări: 130 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:02, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 98.890 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2007
Descriere imobil
O casa ferita de vuietul orasului, dar suficient de aproape cat sa nu te simti rupt de oras. Spatiu cu verdeata si gradina, unde tu si familia ta aveti linistea dorita.
Pe acest teren situat in Daia, judetul Sibiu, cu suprafata totala de 870 mp, din care terenul liber are 600 mp, vei gasi o casa formata din parter, etaj si alte anexe.

Suprafata utila a acesteia este de 120 mp, iar ca si anexe regasim camera de depozitare in curte, bucatarie de vara utilata, camera tehnica precum si o camara.
Casa a fost construita in anul 2007, iar materialele folosite la amenajarea casei sunt de calitate, existand toate dotarile si facilitatile moderne: gresie si faianta, parchet, termopane.

La parter se afla bucataria si spatiile de depozitare si tot acolo este pozitionat holul care compartimenteaza camera, baia si livingul generos, foarte amplu, putand sa cuprinda o masa de pana la zece persoane. Etajul iti ofera 2 dormitoare, baie cu geam si balcon de 3 mp. Asadar, este o casa cu destule dormitoare in care toti membrii unei familii pot avea fiecare locul personal. Si daca acestea nu ar fi de ajuns, la parter gasesti iesirea spre terasa acoperita de 30 mp si gradina imobilului, pe care poti iesi sa savurezi cafeaua in liniste.

Dotarile acestei case sunt:
- constructie noua;
- curte individuala pavata, amenajata;
- centrala pe lemne cu calorifere;
- electrocasnice;
- termosistem pe exterior;
- camera de depozitare, bucatarie de vara, magazie de lemne, camera tehnica;
- terasa cu scaune si masa cu vedere la zona verde;
- cablu si wi-fi.
Aceasta casa se vinde mobilata si utilata integral.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17334

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17334

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0773.849.965 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Daia? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Daia, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Daia? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0773.849.965

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Vlad Gheorghiu

Sibiu