Casa individuala 4 camere 2 bai 720 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu
# 97614 • Vizualizări: 109 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:15, 31.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 390.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 203
  • An construcție 1977
Descriere imobil
Casa de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, cu 720 mp teren, avand curte libera in suprafata de 477 mp care permite parcarea a cel putin doua masini, fiind formata din doua corpuri separate.
Primul corp are 2 intrari separate, prima intrare fiind pentru accesul la parter, iar cea de-a doua pentru accesul la etajul 1 si mansarda.

Casa este structurata pe 3 niveluri, parter, etaj si mansarda. Parterul are suprafata utila de 148 mp, este finisat la cheie, fiind compus din 3 dormitoare, 1 living, 2 bai, 1 bucatarie, 1 hol mare care face trecerea in living si in unul dintre dormitoare si un alt hol mai mic care face trecerea in celelalte doua dormitoare si alte 2 spatii pentru depozitare.
Celelalte doua niveluri, respectiv etajul 1 si mansarda, au aceeasi suprafata si sunt la stadiul de rosu, avand beneficiul de a fi amenajate dupa necesitatile si bunul plac al noului proprietar.
Casa este construita in anul 1977, fiind acoperita cu tigla, incalzirea realizandu-se prin centrala proprie (aflata in camera tehnica la subsolul imobilului) si calorifere.

Casa este pretabila atat pentru a locui cu familia cat si pentru dezvoltarea unei afaceri.
Este racordata la toate utilitatile: gaz, curent, apa curenta, canalizare, internet prin fibra optica.
Al doilea corp de cladire este pozitionat in spatele curtii, avand o suprafata utila de 55 mp, cu posibilitatea de a fi transformat in bucatarie de vara, spatiu pentru depozitare lemne sau diferite obiecte.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P15918

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P15918

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0740.760.240 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0740.760.240

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Nicu Carlan

Sibiu