Casa individuala 3 apartamente deschidere la 2 strazi zona Piata Cluj
# 117172 • Vizualizări: 69 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:00, 26.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 254.700 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 164
  • An construcție 2009
Descriere imobil
Casa individuala de vanzare situata pe o strada foarte linistita in zona Piata Cluj. Casa a fost construita in anul 2009 si are un regim de inatltime S+P+M. Suprafata utila a proprietatii este de 164 mp, iar curtea libera este de 186 mp.

Casa este ideala pentru familii care au copii sau pentru 2 familii care au bunicii in grija, dar este si o oportunitate pentru persoanele care doresc sa investeasca in imobiliare, deoarece aceasta casa are 3 apartamente separate. Curtea are si ea 2 intrari de pe 2 strazi, ceea ce face ca apartamentul de la mansarda sa aiba propria curte. Casa este si o oportunitate pentru a deschide un cabinet medical, birou, salon la parter si zona de locuit la mansarda. Aceasta casa permite o paleta larga de oportunitati unde nevoile si dorintele pot fi finalizate.

Compartimentarea casei este astfel:
 La subsol avem o pivnita uscata de 16 mp, iar la parter sunt 3 camere, 2 bai, 2 bucatarii si hol, iar la mansarda (cu acces din exterior) sunt 3 dormitoare, un living si bucatarie open-space, o baie si sauna.


Casa are toate instalatiile de curent, apa si canalizare relativ noi, iar centrala este din 2019 si deserveste toata casa. Curtea casei este chocheta cu ghivece de flori ,cu zona de straturi pentru zarzavaturi si cu pomi, care vara pastreaza umbra si racoarea in curte. Casa are multe spatii de depozitare si un garaj de 20 mp pentru masina, dar este loc de parcare si la intrare in curte.


Casa se vinde partial mobilata, dar cu toata mobila din cele 3 bucatarii si toate electrocasnicele aferente acestora.
Un plus al acestei case este ca s-a pregatit reteaua de cabluri pentru cazul in care se doreste montarea de panouri fotovoltaice pe casa.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18015

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18015

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu