Casa individuala 260 mp curte libera de vanzare Sibiu zona Turnisor
# 67084 • Vizualizări: 230 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:39, 21.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 499.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 180
  • An construcție 2010
Descriere imobil
Casa de vanzare singur in curte cu 6 camere decomandate in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata totala de 250 mp si curte libera de 260 mp cu acces auto in garajul care se afla la subsolul casei avand o suprafata de 25 mp, construita in anul 2010.
Imobilul are suprafata utila de 180 mp si are regimul de inaltime S+P+1E compartimentat astfel: la parter se afla un living open space cu bucataria de unde se face accesul catre terasa, un dormitor generos, o baie cu geam de aerisire, un dressing si sauna uscata, accesul la etaj se face pe o scara interioara solida unde sunt 4 dormitoare decomandate cu iesire pe balcon, hol de acces in camere si o baie cu geam de aerisire.
Casa se preda la stadiul de cheie, complet mobilata si utilata, la constructia casei au fost folosite materiale de calitate superioara.
Ca si imbunatatiri casa dispune de: usi de lemn, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, semineu, gresie, faianta, izolatie termica la exterior cat si interior, usa la intrare din termopan cu geamuri Rehau, contorizari separate, curent trifazic, apa, gaz, cablu internet si tv, aragaz, frigider, masina de spalat rufe, maisna de spalat vase, hota.
In spatele imobilului se afla o curte cu o suprafata de 160 mp, dotata cu gratar, loc amenajat pentru caine, gazon si o filigorie din lemn masiv, iar in fata o curte de 100 mp pavata cu piscoturi, poarta din fier forjat.
Casa este pozitionata intr-o zona linistita in apropierea mijloacelor de transport in comun si celelalte puncte de interes public.

Cod oferta / id: P13437
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu