Casa individuala pentru 2 familii 241 mp 7 camere 4 bai Tiglari Sibiu
# 49541 • Vizualizări: 803 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:25, 04.02.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 297.400 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 241
  • An construcție 2010
Descriere imobil
Casa singur in curte formata din 2 corpuri de cladire impecabile ( 241 mp utili ) complet mobilate si utilate de lux 400 mp teren total si un spatiu comercial profitabil de vanzare in Sibiu zona Tiglari.
Aceasta proprietate este solutia ideala pentru 2 familii fiindca imobilele situate unul in spatele celuilalt se pot separa complet ca acces iar spatiul comercial asigura o sursa de venit sigura.
Primul corp de cladire a fost construit in anul 2010 si este conceput pe trei niveluri structura avantajoasa a camerelor si finisajele de lux fiind elemente rafinate care asigura un stil de viata nobil.
La parter un living de 42 mp utili cu bucatarie open space energia pozitiva de aici fiind creata de luminozitatea geamurilor mari de tip termopan, de gresia de bun gust de mobila de bucatarie cu electrocasnice incorporate ( mobilia ) si nu in ultimul rand de contrastul cromatic deosebit al finisajelor. Acest spatiu este completat de un hol si un wc de serviciu.
Casa scarilor care impresioneaza prin granitul frumos si balustrada de otel ne conduce la nivelul superior unde dormitorul matrimonial mobilat cu rafinament de 40 mp este completat de un dressing mascat foarte mare. Baia cu geam de aerisire si cada pe colt cu jacuzzi este dotata cu mobilier specific cu gresie si faianta de calitate.
Mansarda inalta este formata din 2 dormitoare mari decomandate ( unul cu dressing ) un hol si o baie ( cada cu jacuzzi ).
Proiectul este reusit fiindca fiecare nivel da optiuni de adaptare si de separare a spatiului in functie de gusturile si necesitatile clientului. Imbunatatirile casei constau in centrala termica puternica, termoizolatia exterioara cu polistiren de 10 cm, granitul, gresia si faianta de calitate, geamurile mari de tip termopan, instalatii noi de curent gaz si apa - canal tigla de tip Bramac.
Al doilea corp de cladire ( dinspre strada ) este format dintr-un living cu bucatarie un hol, baie si o camera. Soliditatea acestei constructii se remarca in pivnita unde s-a investit mult in sistemul de drenaj si hidroizolatie placa de beton asigurand o rezistenta mare in timp.
Curtea interioara este pavata si ofera un acces auto lejer spatiul adaptabil, bucataria de vara si gratarul fiind elemente care sporesc confortul.
Spatiul comercial are o intrare separata si este alipit proprietatii, suprafata de aproximativ 85 mp utili fiind reprezentata de un spatiu deschis o magazie, o terasa si o baie. Rentabilitatea acestui spatiu comercial nu poate fi pusa la indoiala fiindca are o clientela formata in ani de zile iar profitul acestuia este un argument solid pentru o investitie sigura.
In zona respectiva punctele de aprovizionare si mijloacele de transport in comun sunt in apropiere, iar scolile, gradinitele si locurile de joaca, dau solutii ideale pentru un stil de viata relaxant.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P7815

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu