Casa individuala 160mp utili de vanzare 5 camere carpot Turnisor Sibiu
# 44147 • Vizualizări: 147 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 03:51, 26.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 169.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 160
  • An construcție 1980
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o casa individuala deosebita, cu 5 camere spatioase si luminoase, curte individuala si 2 locuri de parcare, pe o strada predominata de case, in cartierul Turnisor, zona aflata in curs de dezvoltare.
Suprafata imobilului de 160 mp utili este impartita pe doua nivele P+1E, astfel avem un parter format dintr-un living spatios si luminos din 2 incaperi cu o suprafata de 38 mp, o bucatarie cu o suprafata de 18 mp mobilata si utilata cu loc de servire a mesei, o baie de servici de 2 mp, o debara de 7 mp cu o mini baie de 2,5 mp si hol cu casa scarii de 11 mp. Bucataria, o incapere foarte spatioasa, este complet mobilata si utilata: cu frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase si zona de luat masa. De la acest nivel avem acces si pe terasa proprietatii precum si in curtea pavata, curte care beneficiaza de intimitate, de gazon, avand in vedere ca in zona nu exista imobile cu regim ridicat de inaltime, acest lucru fiind un real avantaj.
Accesul la etaj se face prin intermediul scarilor din structura de beton si imbracate in lemn de gorun, etaj format din 3 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 10 mp si 21 mp, unul cu vedere spre curtea interioara a casei iar celalalte cu vedere spre strada pe care se afla aceasta proprietate. La acest nivel regasim si cea de a doua baie de 4 mp, dar cu posibilitatea de a se amenaja dintr-o incapere intr-o baie de 14 mp, mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice, cabina de dus si masina de spalat rufe.
In exterior, pe langa curtea privata din spate, casa dispune si de o curte la intrare, aici putand sa fie parcate cu usurinta doua, chiar 3 autoturisme.
Ca imbunatatiri de care beneficiaza aceasta minunata casa, mentionam: usa la intrare si ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usi interior din lemn, centrala termica si calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta, parte a curtii pavate fiind acoperita.
Proprietate perfecta pentru cei care isi doresc sa se bucure de linistea de acasa, departe de agitatia orasului si nu la mare distanta de punctele de interes public.
Pretul de vanzare al acestei case complet mobilata si utilata este de 169000 euro, pret usor negociabil, fiind acceptata atat plata cash cat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2644 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0751.325.933 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu