Casa individuala 154 mp utili teren liber 420 mp de vanzare Sura Mica
# 52433 • Vizualizări: 46 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:25, 14.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 115.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 154
  • An construcție 2020
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va ofera spre vanzare o vila moderna cu 4 camere decomandate de vanzare, in apropierea orasului Sibiu dar departe de zgomotul acestuia, mai exact zona Sura Mica, casa are o suprafata utila de 154 mp si o curte libera de 420 mp, constructie anul 2020.
Imobilul este locul ideal pentru a-l numi ACASA, dispune de un regim de inaltime P+1E, regim cautat de multi cumparatori care doresc sa separe zona de zi cu zona de seara mai exact:
- la parter: se afla un hol, living spatios care are iesire pe terasa si gradina, o baie si bucataria.
- la etaj se afla 3 dormitoare care au fiecare iesire pe cele 3 balcoane, o baie generoasa si un pod care are posibilitatea de a fi mansardat.
Vila se preda la stadiul de alb cu materiale de inalta calitate: geamuri termopan REHAU GENEO de 9 cm cu 7 camere si 3 foi de sticla, culoare alb interior - gri antracit exterior, sticla solara, feronerie maco-austriaca, usa termopan antiefractie la intrare, usile glisante de acces la terasa sunt din termopan, structura de rezistenta din beton armat, peretii exteriori din caramida POROTHERM de 30 cm grosime, iar cei interiori din caramida de 11,5 cm, centrala termica prin condensatie cu incalzirea in pardoseala.
Zona unde este localizata aceasta vila moderna este predominata doar de constructii noi, mai exact case cu regim scazut de inaltime, in apropiere de centura Sibiului, statie de autobuz.
Pretul de vanzare al casei se raporteaza la materialele folosite de cea mai inalta calitate, stadiul de predare este la alb la pretul de 115.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12279 si contactati agentul de vanzari George Petre la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: George Petre

Sibiu