Casa individuala 130 mp utili 6 camere de vanzare Orasul de Jos Sibiu
# 60275 • Vizualizări: 285 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:22, 02.12.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 128.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 1901
Descriere imobil
Casa individuala de vanzare cu 6 camere si o suprafata totala de 174 mp, construita in anul 1901 si renovata in anul 2020, situata in zona Orasul de Jos din Sibiu.
Casa este pretabila atat pentru locuit, dar mai ales pentru investitie in regim hotelier datorita pozitionarii in aceasta zona la doar 5 minute de centrul orasului si Piata Mica. Imobilul dispune de o suprafata utila de 130 mp, compartimentata astfel: la parterul casei este o anexa, denumita camara, camera tehnica cu uscatorie unde exista centrala termica, masina de spalat si panoul electric, tot la parter este si un apartament compus din hol, bucatarie open space, living, dormitor si grupul sanitar.
Aceasta prima parte se va preda utilata si mobilata cu mobila dormitor, pat matrimonial, mobilier bucatarie facut la comanda, mobilier baie cu cabina de dus, hota electrica, cuptor electric, plita, chiuveta, frigider, totul fiind amenajat cu gust si modern.
Din curte pe casa scarilor vom ajunge la etajul 1 al imobilului unde este de asemenea aceeasi compartimentare, doar ca dormitorul dispune si de un dressing, iar din hol acces la mansarda pregatita cu inca 2 camere. Aici restul constructiei este in stadiul de renovare, lucrarile fiind in plina desfasurare dupa cum se vede si in poze.
Casa se va preda fie la stadiul in care este, unde noul proprietar poate sa isi puna amprenta asupra acestuia sau se pot demara lucrarile pana la stadiul de cheie.
Grupurile sanitare beneficieaza de incalzire in pardoseala, iar unele aspecte ale imobilului sunt restaurate.
In apropierea imobilului se afla centre comerciale, tribunalul, gara, Piata Mica, restaurante, cladiri istorice inca de pe vremea in care locuiau evreii si sasii.

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P12868

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu