Casa individuala 1150 mp teren in Selimbar Sibiu
# 108146 • Vizualizări: 219 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:52, 11.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 599.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 360
  • An construcție 2010
Descriere imobil
Iti doresti o casa individuala, intr-o zona deosebita ce iti ofera confortul si imbunatatirile de care ai nevoie? Aceasta casa de vanzare cu 8 camere in zona Selimbar, Sibiu este cea mai buna alegere. Aceasta casa poate deservi ca locuinta unei familii sau este pretabila pensiune.

Casa de vanzare a fost construita in anul 2010 si renovata in 2021. Terenul casei are o suprafata totala de 1150 mp, iar suprafata construita de 430 mp.
Suprafata utila a casei este de 360 mp, dispusa pe 3 nivele de inaltime, regim de inaltime demisol + parter + un etaj.
Imbunatatirile casei constau in drenajul si hidroizolatia excelente, termoizolatia exterioara de 10 cm, geamurile de tip termopan, doua centrale termice si acoperisul din tigla.
Structura cladirii este din caramida, are sistem de incalzire cu doua centrale proprii, calorifere si sistem de climatizare.

Casa este complet mobilata si utilata, ea fiind compartimentata decomandat:
Demisolul poate fi utilizat atat ca spatiu comercial fiindca vizibilitatea cladirii este evidenta, dar si ca spatiu de locuit sau depozitare. Acesta pastreaza aceleasi dimensiuni pe nivel si este conceput ca un spatiu inalt si deschis cu o bucatarie, o baie si un hol.
La etaj avem 5 dormitoare cu baie proprie, 4 balcoane, bucatarie, iar la parter din doua dormitoare, bucatarie, zona de living, baie si terasa, filigorie.

Casa are o curte libera de 900 mp cu 10 locuri de parcare, loc pentru zona de joaca a copiilor, o terasa de relaxare si spatiu de depozitare.
Este situata in apropiere de facultati, insitituii publice, insitutii bancare, scoli si statii pentru mijloace de transport public.

Finisajele interioare sunt moderne:
~ Usi interioare: celulare, pvc;
~ Tamplarie ferestre: pvc+temopan;
~ Podele: parchet, gresie;
~ Finisaj: finisat;
~ Pereti: vopsea lavabila, faianta.

Imobilul se afla intr-o zona comerciala deosebit de avantajoasa pentru orice fel de activitate, punctul de reper usor de descris si apropierea fata de scoli, gradinite si centrele comerciale, precum si accesul facil spre centrul Sibiului, fiind argumente solide pentru o investitie sigura.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P16774

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu