Casa indivduala de vanzare terasa garaj curte Selimbar Sibiu
# 81161 • Vizualizări: 94 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:38, 21.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 410.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 201
  • An construcție 2022
Descriere imobil
De vanzare casa individuala cu o suprafata utila de 201 mp si construita de 280 mp in Selimbar Sibiu, constructie 2022, si un regim de inaltime de P+1E, aceasta este amplasata pe un teren de 506 mp, lasandu-va si loc de teren liber in suprafata de 226 mp. Casa este compartimentata dupa cum urmeaza:

- la parter dispuneti de camera de zi, o camera amanajata ca spatiu pentru birou sau un posibil dormitor, bucatarie, zona de luat masa, 2 bai, camera tehnica, spalatorie, acces catre garajul de 34 mp si nu in cele din urma, dispuneti de iesire catre o terasa deosebita pentru relaxarea dumneavoastra cu o suprafata de 26 mp.

- etajul se compune din 3 dormitoare, unul beneficiind de acces la terasa proprie, dressing si baie , iar la celalalte doua dispuneti de acces catre un balcon si o a doua baie incapatoare. De asemenea mai beneficiati si de un al doilea spatiu pentru dressing tot la etaj sau un potential loc destinat unui birou.

Proprietatea se preda la stadiul de gri avansat, dispunand de incalzire in pardoseala, geamuri si usi exterioare cu 3 straturi de sticla si usi exterioare montate.

Exteriorul casei se preda la cheie, cu termosistem montat si decorativa. Curtea va fi predata imprejmuita, cu porti de acces spre casa si garaj, iar aleea catre casa si garaj va fi de altfel pavata.

Locatia proprietatii este foarte buna, fiind situata intr-o zona linistita si foarte aproape de Shoping City Mall, Lidl, cu acces facil si catre DN1.

Predarea se va face in Octombrie 2022

Cod oferta / id: P14814
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu