Casa in zona Centrala cu 8 camere mobilate teren 890 mp
# 50208 • Vizualizări: 464 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:16, 13.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 3.500 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Va prezentam spre inchiriere o casa superba cu o suprafata de 674 mp si 890 mp de teren, situata in zona Centrala a orasului Sibiu. Proprietatea este formata din doua corpuri de cladire care dispun de doua intrari separate, astfel ca prin intermediul primei intrari avem acces spre primul corp de cladire al proprietatii.
Acest corp este format dintr-un demisol unde se afla o pivinita boltita, formata din 4 incaperi si un hol, in suprafata totala de 140 mp utili, si un parter in suprafata utila tot de 140 mp, momentan aflat in stadiu de renovare.
Parterul este format din 3 camere spatioase si luminoase, o bucatarie, doua bai si o baie de serviciu.
Cea de-a doua intrare a cladirii faciliteaza accesul spre corpul de cladire construit in anul 2004 si renovat in anul 2018, dispus pe doua nivele. Primul nivel cu suprafata utila de 140 mp, este format dintr-un living mobilat specific, cu acces pe balconul casei, o zona amenajata pentru dining si o bucatarie mobilata si utilata cu plita, cuptor si masina de spalat vase, incorporate in mobila, hota, frigider si zona de luat masa. Dormitorul de la acest nivel este mobilat si are de asemenea acces pe un alt balcon al casei, iar cealalta incapere este amenajata ca birou. Baia este mobilata si dotata cu cada si geam. Mansarda proprietatii cu o suprafata utila de 90 mp, este formata din doua dormitoare mobilate cu pat matrimonial respectiv paturi individuale si dulapuri spatioase, dormitoare cu acces pe un alt balcon si pe terasa de 40 mp. De asemenea, tot la acest nivel se afla si o baie mobilata si dotata cu cabina de dus si geam.
Proprietatea este formata in total din 8 camere, 2 bucatarii, 5 bai, 6 balcoane cu suprafata totala de 20 mp si o terasa superba cu vedere spre curtea interioara a casei cu suprafata de 40 mp.
Imbunatatirile de care dispune sunt numeroase, precum: usa la intrare atat din lemn cat si din termopan cu tamplarie PVC, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, doua centrale termice si o centrala pe lemne, calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Avand in vedere compartimentarea de care dispune aceasta proprietate si posibilitatea de separare totala a celor doua corpuri de cladire, fiecare cu o curte individuala de 250 mp, respectiv 400 mp, ambele amenajatate cu gazon si alei din dale de beton, putem considera ca aceasta proprietate este perfecta pentru gazduirea a doua familii sau pentru deschiderea unei afaceri, respectiv o clinica medicala sau orice alta afacere care poate presupune si relationarea cu publicul sau chiar productia anumitor produse. Zona in care se afla proprietatea este foarte aproape de toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, sedii ale institutiilor financiar bancare, zone comerciale si statii ale mijloacelor de transport public.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11858

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu