Casa in Cisnadioara teren 1100 mp cu 6 camere - garaj si foisor
# 78452 • Vizualizări: 218 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:33, 03.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 380.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 320
  • An construcție 2010
Descriere imobil
Casa de vanzare in Cisnadioara cu acces rapid si usor la Sibiu si Cisnadie, cu suprafata terenului de 1100 mp cu priveliste directa catre cetatea Michelsberg.
Casa a fost construita in anul 2010 pe structura de caramida si finisata cu materiale moderne si de calitate. Proprietatea are o suprafata utila de 320 mp si este desfasurata pe parter si etaj.
Casa are 6 camere din care 5 dormitoare decomandate, o bucatarie, 3 bai, holul si casa scarii.
La parter avem o bucatarie foarte mare, 2 camere, o baie cu cabina de dus si sera de flori inchisa. Camerele de la parter pot fi folosite ca si dormitoare, birouri sau sala de sport. Sera inchisa creeaza o nota interesanta si moderna parterului.Din interiorul casei, de la parter, avem acces in garaj, in camera tehnica si intr-un spatiu pentru depozitare.
Pe scara interioara ajungem la etaj unde avem 3 dormitoare decomandate, un living generos prevazut cu iesire in terasa, 2 bai si un dressing.
Dormitorul matrimonial are propria baie si beneficiaza si el de iesire pe terasa. Livingul este prevazut cu semineu de dimensiuni mari, placat cu piatra naturala.
Incalzirea casei este cu centrala proprie, calorifere dar si incalzire prin paroseala. Ferestrele sunt tip termopan cu tamplarie din lemn. Glafurile de la geam sunt din calcar si granit. Usile exerioare si interioare sunt din lemn. Pardoseala casei, in unele zone este finisata cu travertin si granit. Camerele si livingul de la etaj sunt finisate cu parchet din lemn.
Toate baile din casa sunt finisate cu marmura si granit iar obiectele sanitare sunt de foarte buna calitate.
Casa este racordata la gaz, canalizare, apa curenta si curent dar este prevazuta si cu bazine pentru apa ca solutie alternativa.
Casa beneficiaza de o priveliste deosebita in jur. Din terasa de la etaj, putem admira muntii dar si cetatea Michelsberg care este obiectiv turistic in zona.
Curtea casei este infrumusetata cu zona de flori, zona de gratar, alei pavate cu piatra, ziduri rustice si terasa acoperita unde ne putem relaxa.
Zona unde este amplasata proprietatea este una deosebita cu mult farmec sasesc. Accesul la casa se face din strada principala asfaltata. In zona sunt multe restaurante, cafenele, obiective turistice si multa natura.
Aceasta proprietate este o impletire a rusticului cu modernul. Toate elementele casei sunt de bun gust la fel si arhitectura casei ceea ce face atractiva aceasta proprietate.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14556

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadioara.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu