Casa duplex 3 camere decomandate Calea Poplacii
# 77327 • Vizualizări: 423 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:10, 08.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 178.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 110
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Casa tip duplex de vanzare situata in Sibiu zona Calea Poplacii, cu 3 camere decomandate, dispune de o suprafata totala a terenului de 450 mp din care suprafata casei de 110 mp utili.
Zona este foarte buna, situata la doar 10 minute de mers cu masina pana in centrul orasului, locuinta poate fii ideala pentru o familie.
Proprietatea este compusa din:
- Parter: la intrare este 1 hol, din hol se intra in bucataria separata de living care este mobilata si utilata cu plita electrica, hota, cuptor incorporat in mobila, frigider, peretii au un design modern, lucrati cu tencuiala decorativa si granit, totul foarte bine intretinut, tot din hol se intra in living care este foarte spatios, luminos, personalizat cu elemente de calitate, 1 dressing cu spatiu pentru depozitare si masina de spalat,1 baie.
- Mansarda: 1 hol, 1 dormitor matrimonial, mobilat, 1 dormitor pentru copii si 1 baie care sunt in curs de finisare.
- Pivnita
Partea exterioara a casei se va preda la cheie, dispune de un front stradal de 10 mp iar curtea este pavata cu placi de ciment.
Dispune de centrala termica cat si incalzire in pardoseala, parchet, gresie, usi de lemn la interior, usa pvc la intrare, scara interioara din lemn, ferestre cu geam termopan 3 foi de sticla, este o casa eleganta si sunt imbinate multe elemente de calitate.
Ca si utilitati are: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica.
Casa se vinde exact cum este in poze si este potrivita pentru persoanele care isi doresc un trai cat mai aproape de inima orasului.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P14421

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14421

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0751.950.471 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu