Casa de vanzare individuala la cheie 215mp 5 camere piscina Cisnadie S
# 106216 • Vizualizări: 98 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:19, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 499.999 €
  • Locuință mobilată/utilată -
  • Suprafața utilă 214
  • An construcție 2021
Descriere imobil
Va oferim spre vânzare o casă individuală pe două nivele, cu arhitectură modernă şi cu COMISION 0% pentru cumpărător, situată chiar la ieşirea din Cisnadie spre Cisnadioara. Această locuinţă, propunând spaţiu de relaxare generos atât la interior cât şi la exterior, îşi pune în valoare încântătorul peisaj al împrejurimilor, oferind magnifica vedere spre cetatea Cisnadioarei şi varful Magura.
Locuinţa dispune de un garaj, o piscină generoasă şi o terasă acoperită; la parter, avem o suprafaţă utilă de 214mp, organizată în două zone funcţionale. Accesul se face prin intermediul unui hol de primire, asigurându-se astfel o bună comunicare cu fiecare compartiment intern, precum şi cele două scări ce urcă la etaj. La parterul locuinţei avem garajul, holul de primire, baia, livingul cu bucătăria deschisă şi diningul, fiecare are finisaje speciale care îi conferă unicitatea.
Încălzirea imobilului este asigurată prin intermediul unei centrale proprii. Terasa, gândită ca o extensie a livingului, vă permite să vă bucuraţi de activităţile şi de liniştea mediului exterior. Pe levelul de deasupra, avem patru dormitoare, două băi şi o terasă circulabilă cu o suprafaţă de 131mp.
Fiecare dintre cele patru dormitoare are o suprafaţă generoasă, iar locuinţa se va preda la cheie, atât la exterior, cât şi la interior. Finisajele includ: geamuri termopan Salamander, uşi metalice la intrare, instalaţie electrică, contorizare individuală pentru gaz, curent, apă-canal şi bransamentele aferente, sape de egalizare elicopterizate, tencuieli mecanizate, pereţi interiori din cărămidă, gletuiţi şi zugrăviţi în alb, izolate termic cu polistiren de 10cm. Construit pe 1190 mp teren, proiectul se încadrează perfect ca un tot unitar.
Vă invităm cu drag să vină să vizioneze această locuinţă extraordinară, pentru a constata fără îndoială realitatea descrisă.

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu