Casa de vanzare in Sibiu cu 1000 mp teren complet amenajata
# 80424 • Vizualizări: 67 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:02, 21.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 650.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 400
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Casa de vanzare in Sibiu cu 1000 mp teren complet amenajata, mobilata si utilata cu suprafata utila de aproximativ 400 mp si este structurata din parter, etaj si mansarda.
Curtea este complet amenajata si are suprafata libera de aproximativ 800 mp liberi din care 500 mp amejati cu gazon unde au fost montate aspersoare pentru irigatie automata, o teresa acoperita si restul pavaj.
Casa are 8 camere si este configurata cu 2 intrari speciale, pentru familie si pentru musafiri, astfel atunci cand o sa aveti musafiri sa nu fie deranjata intreaga locuinta; la intrarea pentru familie avem un hol cu dressing un birou si o baie de servici de unde se face accesul in livingul si bucataria familiei; la cea de-a doua intrare avem un living special de aproximativ 78 mp cu o alta bucatarie deschisa si cu wc. Acest living este modern amenajat inclusiv cu semineu pe lemne.
Etajul este compartimentat cu 3 dormitoare, 2 bai, dressing, camera tehnica si o terasa de 60 mp, in mansarda avem un nou birou plus inca o camera de 120 mp pentru loc de joaca sau poate fi reconfigurata dupa bunul plac.
Casa a fost construita in anul 2019 si finalizata in anul 2020 cu materiale de cea mai buna calitate, caramida porotherm Wienerberger 35 cm, izolatie exterioara cu vata minerala de 10 cm si geamuri termopane ultima generatie Helios Kommerling 88mm care ofera o izolatie perfecta si costuri enorm de mici pentru incalzire, casa este eficienta energetic.
Imobilul este situat in cartierul Veteranii de Razboi din Sibiu, pe strada Aviator Gheorghe Banciulescu cu deschidere la strada de 40 mp, iar strada este foarte larga, amenajata cu astfalt si are o latime de aproximativ 18 m. Este racordata la toate utilitatile: gaz, curent electric trifazic ( special inclusiv pentru incarcare auto rapida), apa curenta, canalizare ( nu fosa septica ), internet prin fibra optica.

Cod oferta / id: P14734
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0743.793.616

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0743.793.616
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu