Casa de vanzare in Cisnadie 91 mpu cu vedere spre munti
# 78801 • Vizualizări: 62 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:37, 09.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 168.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 91
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Sunteti in cautarea unei case cu gradina unde sa va adunati cu prietenii si familia? O casa a ta si a familiei tale, ferita de vuietul orasului, dar suficient de aproape cat sa nu te simti rupt de oras.
Va propunem spre vanzare in Cisnadie o casa formata din parter si etaj, cu teren de 222 mp si teren liber de 155 mp. Suprafata utila este de 91 mp. Face parte dintr-un ansamblu de cinci case insiruite si sunt complet detasate una de cealalta cu distanta de 10 cm intre structuri si poduri.
La parter se afla bucataria open-space cu livingul de dimensiuni generoase si o baie, iar la etaj avem dormitoare generoase, o baie si 2 balcoane de 9 si respectiv 8 mp. Incalzirea este in pardoseala cu circuite diferite in fiecare camera, controlate de termostate pe fiecare camera (total de 5 termostate). Casa a fost construita in anul 2020 ,iar materialele folosite la amenajarea casei sunt de calitate superioara, existand toate dotarile si facilitatile moderne: gresie si fainta, parchet, ferestre PVC + termopan, centrala termica cu incalzire in pardoseala la parter si etaj, izolata termic pe exterior, usa intrare de metal, poarta automata actionata prin telecomanda, posibilitatea de a parca 2 autoturisme in curte. Aceasta casa se poate vinde mobilata si utilata integral (la alegerea cumparatorului), iar daca tot ce ti-am povestit pana acum te face sa te gandesti ca aceasta e o proprietate care ti s-ar potrivi.

Cod oferta / id: P14586
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu