Casa de vanzare extravaganta zona Strand
# 71374 • Vizualizări: 27 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:52, 18.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 239.999 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 210
  • An construcție 2001
Descriere imobil
Va prezint spre vanzare o proprietate superba cu curte si garaj situata in cartierul Strand. Casa are o suprafata utila de 210 mp si este compartimentata astfel: 5 camere, 2 bucatarii si 3 bai dotate cu cada si geam pentru aerisire.
Garajul de care dispune proprietatea are o suprafata de 31 mp iar pivnita este pozitionata la parterul imobilului cu o suprafata de 15 mp.
Calea de acces este comuna in suprafata de 125 mp, reprezentand accesul auto in curte. Imbunatatirile casei: centrala termica si calorifere, acoperis schimbat in totalitate recent ( suprafata de pod poate fi folosita ca spatiu pentru depozitare), instalatii noi ( sanitare si termice), parchet, gresie, faianta, geamuri si usi termopan cu tamplarie PVC, izolatie exterioara.
Beneficiile zonei: strada recent reabilitata, magazine alimentare la doar 2 minute de mers pe jos, parcuri cu locuri de joaca pentru copii amenjate in imediata apropiere, statii ale mijloacelor de transport public la doar 1 minut distanta, zona linistita.
Proprietatea este ideala pentru cine isi doreste sa achizitioneze o proprietate care nu mai necesita nici un fel de investitie in viitorul apropiat, o proprietate care prin pozitionarea si curtea de care dispune poate oferi linistea si relaxarea atat de necesara in viata de zi cu zi.
Casa se vinde complet mobilata si utilata, pretul este negociabil iar modalitatea de plata acceptata este atat cash cat si prin creditare bancara, avand in vedere ca proprietatea este libera de sarcini din punct de vedere juridic.

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P13823

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu