Casa de vanzare curte garaj 2 balcoane zona Sub Arini Sibiu
# 80534 • Vizualizări: 53 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:50, 22.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 310.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 174
  • An construcție 1972
Descriere imobil
La cateva minute distanta de viitoarea dumneavoastra casa se afla parcul Sub Arini din Sibiu, un loc preferat de rezidentii orasului cat si de turisti. Aceasta frumoasa proprietate, care este compartimentata pe un regim de inaltime de S+P+1E, are o suprafata utila de 174 mp si dispune de urmatoarele: un living, bucatarie separata cu 2 iesiri catre curte, baie cu cada, toate acestea fiind la parter pentru inceput. Totodata de la parter aveti acces catre pivnita de 40 mp, compartimentata in 2 incaperi si garajul de 18 mp care are iesire si in strada.
La nivelul unu sunt 2 dormitoare ,ambele cu acces la balcon propriu, un hol special amenajat ca si spatiu de recreere cu semineu electric si o baie cu cabina de dus. De asemenea, tot de la etaj aveti acces catre podul inalt de 2 m care poate fi mansardabil.
Casa dispune de amenajari interioare de calitate, beneficiind de incalzire prin centrala proprie si calorifere, stucco venetiano, lavabila, gresie, parchet, faianta, ferestre termopan, usi interioare din lemn, contorizare invidiuala. La exterior, va puteti bucura de o curte cu teren liber de 380 mp pavata, dar si cu gazon si de o terasa acoperita cu o suprafata de 30 mp.
Proprietatea se afla intr-o zona foarte cautata in Sibiu, avand acces facil catre puncte de interes, transport in comun, magazine, scoli.


Cod oferta / id: P14744
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu