Casa de vanzare cu 8 camere terasa si curte in Poplaca judetul Sibiu
# 76846 • Vizualizări: 53 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:09, 14.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 278.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 293
  • An construcție 2015
Descriere imobil
Va prezentam o casa individuala cu 8 camere, cu o panorama superba catre munti, situata in Poplaca, judetul Sibiu, este compusa din D+P+M, avand suprafata utila de 293 mp, 30 mp terasa, 880 mp curte, suprafata totala a terenului este de 1043 mp si 2 fronturi stradale, unul de 26 mp iar celalalt de 24 mp.
Imobilul a fost construit in 2015 si are 7 dormitoare, living cu bucatarie open space si zona de dining, scara interioara, 3 bai, 1 wc serviciu, iar ca si utilitati detine: curent electric, apa, canalizare, curent trifazic, CATV, fibra optica, centrala proprie, calorifere, semineu, izolatie la exterior, usi interioare de lemn, ferestre pvc cu geam termopan, usa intrare pvc.
La demisol avem camera pentru centrala precum si spatiu pentru depozitarea lemnelor, o camera mare care poate fii folosita ca si sala de sport si inca 2 camere libere, posibile spatii de depozitare.
La parter gasim un hol, bucatarie open space impreuna cu living si zona de dining, bucataria este mobilata si utilata cu masina de spalat vase; frigider; aragaz, dormitor matrimonial, baie cu jacuzzi si cabina de dus, zona de dressing, 1 dormitor de oaspeti, un birou si o baie cu cabina de dus.
La etaj avem 4 dormitoare, fiecare fiind amenajat in tematici specifice unor tari exotice si 2 bai.
Casa este generos de spatioasa, modern mobilata si utilata, detine finisaje de lux precum: faianta, gresie, marmura, parchet din bambus, sistem audio incorporat, aer conditionat Daikin, incalzirea se face cu centrala proprie pe lemne si incalzire prin pardoseala, panouri de incalzire a apei, camere de supravegheat, sistem de alarma, poarta automatizata.
Curtea are cca 880mp, este frumos amenajata, aici gasim o terasa, zona de gratar, o anexa, un spatiu pentru depozitare, gradina excelenta pentru relaxare, 2 locuri de parcare, iar accesul in curte se face pe o poarta automatizata.
Aceasta casa indeplineste toate conditiile unui trai decent si modern, atat casa, curtea cat si zona sunt utilate si amenajate, gata ca sa te muti cu familia ta, in imprejurimi gasim magazine, farmacii, scoli, mijloace de transport in comun la doar 10 minute de mers pe jos, strada este iluminata si asfaltata. Zona este una linistita si ferita de trafic, iar daca iti doresti o casa spatioasa si confortabila, gata mobilata si utilata, atunci aceasta casa este alegerea potrivita.
Se accepta plata cash, prin credit ipotecar sau prima casa.

Cod oferta / id: P14348
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Poplaca sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu