Casa de vanzare cu 6 camere si 500 mp teren in Terezian
# 31369 • Vizualizări: 28 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:17, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 175.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 280
  • An construcție 2012
Descriere imobil
Casa constructie noua anul 2012 de vanzare in Sibiu zona Terezian cu 6 camere decomandate si cu o suprafata utila de 280 mp si teren aferent cu suprafata de 350 mp construita prin D + P + E + M structurata astfel: la demisol se afla o camera foarte incapatoare un hol si o pivnita unde se afla si centrala termica.
Parterul este compus din living foarte spatios baie cu cabina de dus si geam de aerisire bucatarie separata cu acces in curtea din spatele casei.
Accesul la etajul casei se face pe o scara din beton placata cu lemn unde se afla cele 3 dormitoare si o baie cu cada si geam de aerisire un hol din care urcam la mansarda pe o scara cu structura metalica unde este inca o camera cu destinatie de birou un dressing si o toaleta de serviciu.
Acest imobil se afla in apropiere de statii pentru mijloace de transport in comun cat si de magazinul LiDL ( aproximativ 5 minute ).
Casa are mai multe imbunatatiri si modernizari precum usa metalica la intrare incalzire in pardoseala centrala termica calorifere de otel gresie faianta parchet izolatie termica si fonica pe exterior.
In fata acestui imobil se afla patru locuri de parcare iar curtea din spatele duplexului este amenajata cu filigorie gratar zona verde pomi fructiferi.
Pretul de vanzare pentru acest duplex complet mobilat si utilat modern este de 175.000 euro usor negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P912 si contactati agentul de vanzari Olga Bojita la numarul de telefon 0722.150.371 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Olga Bojita

Sibiu