Casa de vanzare cu 4 camere decomandate pe Calea Cisnadiei in Sibiu
# 40009 • Vizualizări: 248 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:54, 09.12.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 120.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 2014
Descriere imobil
Casa cu 4 camere decomandate de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu ce dispune de o suprafata utila de 130 mp curte libera de 300 mp situata intr-o zona cu constructii noi de case / vile construita in anul 2014.
Acest imobil este construit cu materiale de calitate cu un design futurist cu o compartimentare benefica compusa la parter dintr-un living spatios si luminos cu iesire la terasa din spatele casei zona de dining bucatarie de tip open-space hol baie de serviciu utilata si mobilata vopsita cu vopsea ceramica cu geam de aerisire.
La etajul superior se afla un hol care face legatura cu cele trei dormitoare spatioase cu acces la balcon baie foarte spatioase de lux cu obiecte sanitare de calitate candelabru geam de aerisire
Aceasta proprietate dispune de utilitati precum gaz curent apa canalizare imobilul se preda la stadiu de gri avansat avand urmatoarele dotari: usa PVC la intrare geamuri termopan 5 camere 2 foi de sticla din tamplarie PVC instalatii sanitare perenti tencuiti izolatie termica si fonica la exterior instalatii electrice centrala termica cu calorifere de otel balcon cu gresie antiderapanta scara interioara solida din beton placata cu lemn masiv.
Casa dispune de de multiple imbunatiri precm parchet din lemn masiv triplu stratificat usi la interior de calitate importate din Germania centrala termica Viesman prin condensatie vopsea ceramica in baie balcoanele au balustrada din sticla arcada la intrare placata cu piatra naturala.
Casa se vinde la pretul de 120.000 euro negociabil se poate achizitiona atat prin Prima Casa cat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P3602 si contactati agentul de vanzari Victor Manda la numarul de telefon 0757.341.899 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Victor Manda

Sibiu