Casa de vanzare cu 3 camere si 2 bai in Selimbar! Comision 0%
# 31449 • Vizualizări: 16 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:46, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 61.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Caracteristici: Casa in Selimbar de tip triplex cu 3 camere decomandate 2 bai loc de parcare privat construita din caramida in anul 2018 cu o suprafata totala de 115 mp din care 83 mp utili de vanzare.
Ca si imbunatatiri amintim centrala termica Bosch calorifere din otel geamuri termopan marca Baufest usa metalica la intrare usi termopan la iesirea din living spre gradina.

Avantaje: Pozitionarea acestei case este intr-o zona foarte frumoasa si linistita in apropiere de Promenada Mall si totodata de numeroase puncte de interes public scoli gradinite banci farmacii magazine spatii verzi locuri de joaca pentru copii mijloace de transport in comun.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol cu un loc pentru depozitare iar mai apoi se face accesul spre livingul spatios cu parte de dining bucataria inchisa si o toaleta de serviciu cu geam de aerisire iar la etaj sunt 2 dormitoare decomandate si baia principala si ea cu geam de ventilatie.
Predarea imobilului se face la cheie la exterior cu tencuiala decorativa la interior se preda cu sape mecanizate semiuscate cu izolatie din polistiren extrudat de 5 cm pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu 2 straturi de lavabila.

Beneficii: Casa este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm acoperis cu tabla Bilka strada pavata curte privata cu gazon si loc de parcare privat.
Predarea imobilului se face la cheie pe exterior cu tencuiala decorativa la interior se preda cu sape mecanizate semiuscate cu izolatie din polistiren extrudat de 5 cm pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu 2 straturi de lavabila.

Pretul de vanzare al acestei case este de 61.900 euro + 5% TVA. Comision 0%


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9822 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu