Casa de vanzare cu 3 camere decomandate zona Terezian din Sibiu
# 31686 • Vizualizări: 7 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:59, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 95.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 90
  • An construcție 1960
Descriere imobil
Casa de vanzare cu 3 camere decomandate zona Terezian din Sibiu cu o suprafata totala de 108 mp si o curte libera de 174 mp situata intr-o zona exclusiv de case pe o strada linistita construita in anul 1960 si renovata in totalitate in anul 2014 cu acoperis din tigla si pivnita de 37 mp.
Este compartimentata astfel: un hol de unde se face accesul in cele doua dormitoare spatioase o zona de living doua bai: o baie de serviciu si o baie cu cada pe colt si geam de aerisire o bucatarie spatioasa unde se face accesul la curtea din spatele casei cu o suprafata de 60 mp care poate fi amenajata ca zona de relaxare.
Ca si utilitati dispune de canalizare apa gaz curent electric iar ca si imbunatatiri casa detine: centrala termica individuala pe gaz termosemineu cu sistem de incalzire pentru toata suprafata calorifere de otel parchet din lem masinv geamuri din lemn duble gresie faianta usa din lemn masiv la intrare izolatie termica si fonica exterioara si camere de supraveghere video.
Imobilul are un regim de inaltime D+P+Pod structura din caramida cu termoizolatie exterioara cu polistiren de 10 cm acoperis din tigla tencuiala decorativa in exterior si finisaje interioare realizate cu materiale de foarte buna calitate.
Aceasta locuinta se afla pe o strada asfaltata si iluminata public iar in imediata apropiere a acestuia se afla toate punctele de interes public: statie de taxi statii pentru mijloacele de transport in comun biserici posta piata agroalimentara farmacii spatii comerciale si institutii de invatamant.
Aceasta proprietate se vinde partial mobilata la pretul de 95000 euro negociabil cu posibilitate de mansardare se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7609 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu