Casa de vanzare 7 camere cu 1372 mp teren in Sibiu zona linistita
# 108126 • Vizualizări: 154 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:38, 18.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 439.999 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 302
  • An construcție 2002
Descriere imobil
TABOO imobiliare va propune spre vanzare cu COMISION ZERO, o deosebita casa in Sibiu situata in zona buna a cartierului Tiglari, cu 7 camere si 1372 mp teren, pretabila a fi utilizata in primul rand ca pensiune, deoarece este amenajata si a fost utilizata in regim hotelier, dar si ca locuinta extravaganta.

Casa cu suprafata utila de 302 mp a fost construita in anul 2002, pe structura de caramida si fundatie din beton armat, cu regim de inaltime parter + 1 etaj + mansarda, si compartimentata dupa cum urmeaza: la nivelul parterului este o bucatarie spatioasa de 20 mp, un hol mare prin care se face accesul in casa, un dormitor, o baie cu geam de aerisire, casa scarii si o sufragerie foarte spatioasa pretabila a fi utilizata ca sala de mese sau sala de evenimente private, cu suprafata de 60 mp si cu acces direct la terasa principala de 25 mp.

La etaj casa continua cu un hol de compartimentare, o baie spatioasa, 2 dormitoare complet mobilate, o camara si un dormitor foarte generos cu suprafata de 40 mp cu baie individuala si cu acces la o terasa de 15 mp, iar mansarda este compartimentata in: hol, 2 camere spatioase cu ferestre mari si luminoase cu vedere spre curte si spre strada, fiecare camera avand baie individuala.

Casa beneficiaza si de un teren liber cu suprafata de 1160 mp compus din: curte deosebita cu dublu acces auto pe care sunt amenajate doua garaje generoase si inca 3 locuri de parcare, o filigorie cu spatiu pentru gratar si o gradina cu sistem de irigare montat.
De asemenea curtea este pretabila si pentru amenajarea unei piscine exterioare de invidiat.

Casa este complet pregatita pentru utilizare in scop comercial, fiecare dormitor fiind complet mobilat si utilat cu TV, frigider si instalatii de aer conditionat. Incalzirea casei se face cu doua centrale termice individuale si calorifere, iar geamurile sunt din tamplarie PVC si termopan.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16759

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16759

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu