Casa de vanzare 7 camere 160 mp cu terasa panouri solare Central Sibiu
# 70176 • Vizualizări: 209 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:07, 03.08.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 545.999 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 133
  • An construcție 2006
Descriere imobil
Casa de vanzare situata in zona centrala a orasului Sibiu, o zona linistita si cu acces facil la punctele centrale si cele de interes public.
Casa are o suprafata totala de 160 mp si este formata din: demisol compus din bucatarie spatioasa cu spatiu pentru servit masa, living spatioas, 2 bai de servici din care una cu cabina de dus, camera tehnica unde se afla cele 2 centrale: una pentru incalzirea imobilui, iar cealalta pentru incalzirea pardoselei si apa calda; pivnita, spatiu pentru depozitare, un hol mare.
Parter compus din sufragerie spatioasa, bucatarie, camera de birou, baie de servici, un hol mare, debara, o terasa spatioasa de 27 mp utili.
Mansarda compusa din: 4 dormitoare, 3 bai din care una este la comun cu 2 dintre dormitoare; un hol mare, 4 dressinguri, 2 blacoane unde se face trecerea din dormitoare.
Casa dispune de o multime de imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, ferestre din lemn stratificat, rulouri partial electrice, usi de lemn, usa exterioara de lemn cu vitraliu, centrala termica proprie cu calorifere, centrala pentru incalzirea pardoselei, semineu pe lemne, aer conditionat, panouri solare intretinerea fiind foarte ieftina pe timp de vara; sistem de supraveghere, interfon, porti pe role.
Casa mai dispunde si de incalzire in pardoseala la parter si jumatate din demisol, de un pod pentru depozitare, curte privata cu acces auto, copertina unde se poate stationa masina, grill in curte, iar curtea dispune de o suprafata libera de 309 mp.
Casa este construita pe piloni si poate fi oricand recompartimentata in functie de gusturile fiecaruia.
Imobilul este situat pe o alee privata la comun cu alti vecini, iluminata, iar in apropiere aflandu-se: mijloace de transport in comun, parcuri, restaurante, scoli, spatii verzi, spatii comerciale.

Cod oferta / id: P13720
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0762.678.817

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0762.678.817
Detalii contact

Persoana de contact: Sebastian Turcu

Sibiu