Casa de vanzare 6 camere singur in curte zona Trei Stejari in Sibiu
# 29616 • Vizualizări: 33 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:11, 17.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 265.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 200
  • An construcție 1960
Descriere imobil
Casa singur in curte de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari, compusa din 6 camere decomandate, cu o suprafata totala de 220 mp si amprenta la sol de 100 mp, structurata in demisol, parter, etajul 1 si pod, insumand 3 dormitoare si 3 living-uri, 4 bai cu geam de aerisire, crama, bucatarie inchisa mobilata si utilata ( aragaz, frigider, masina de spalat rufe ) in plus este si curte libera de 120 mp.
Demisolul, care dispune de izolatie termica atat exterioara cat si interioara, este compus dintr-un living foarte mare care a fost impartit in trei zone ( sala de mese, zona tv si zona de fitness ), crama si baie foarte mare.
La parter se afla bucataria spatioasa cu mobila din lemn masiv din care se face accesul intr-o veranda inchisa cocheta folosita pentru sevirea mesei cu priveliste in curtea din spatele casei, living-ul imens cu mobila clasica din lemn masiv foarte frumos sculptata, baie, debara, scara interioara.
Etajul casei este structurat in 3 dormitoare dintre care 2 cu baie, dressing si balcon, living, hol.
O parte a casei a fost construita in anul 2013, aducandu-se numeroase imbunatatiri intregului imobil printre care se numara materiale de cea mai buna calitate aduse pe comanda din Italia ( gresie, faianta, mobila, parchet lemn triplu stratificat, vitraliu ), centrala proprie si calorifere de otel, izolatie termica si fonica exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, sistem de supraveghere profesional.
Imobilul dispune de curte proprie 120 mp, o parte fiind in fata casei si este partial pavata pentru a facilita accesul autoturismelor, iar in partea din spate a casei curtea este mai mare si este amenajata cu gazon, pomi fructiferi, vita-de-vie, o filigorie foarte mare si frumoasa, gratar de caramida, magazie.
Imobilul este situat intr-un cartier rezidential foarte linistit, pe o strada asfaltata si iluminata in apropiere de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, banci, magazine, mijloace de transport in comun.
Pretul de vanzare al casei este de 265.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2230 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu