Casa de vanzare 6 camere si 700 mp teren zona retrasa Cisnadie
# 49540 • Vizualizări: 71 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:24, 13.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 254.999 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 230
  • An construcție 2010
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o casa formata din 6 camere decomandate localizata intr-o zona retrasa si linistita a orasului Cisnadie langa Sibiu. Casa beneficiaza de un teren liber de 700 mp cu o deschidere stradala de 18 metri.
Desi imobilul este intr-o zona retrasa a orasului, acesta este racordat la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz. Zona unde se afla proprietatea este una exclusiv de case si vile constructii noi la doar 2 minute distanta fata de centrul orasului Cisnadie si acces facil la strand, teren de tenis, patinoar, sala de sport sau parc.
Aceasta proprietate exclusivista are regimul de inaltime P+2 E+P ( parter + 2 etaje + pod ) este finisata la stadiul de cheie cu materiale de cea mai inalta calitate si este compartimentata astfel: la parterul de la nivelul solului se afla garajul cu deschidere prin telecomanda, o pivnita, camera tehnica cu un grup sanitar si un birou, hol cu scara interioara care face legatura cu nivelul superior la etajul 1.
Accesul principal in interiorul casei se face pe o scara exterioara unde este o terasa, un hol generos la intrare, bucatarie cu camera de zi, baie cu cada si aerisire naturala, un living generos de 40 mp cu iesire pe o terasa exterioara de 25 mp.
La etajul superior accesul se face pe o scara placata cu lemn masiv unde se afla un hol, 4 camere decomandate, dressing, baie cu cabina de dus cu jacuzzi si geam de aerisire, doua balcoane care ofera o priveliste memorabila asupra orasului, muntilor din imprejurimi si Cetatii Cisnadioara. Podul casei este amenajat ca si spatiu pentru depozitare.
Casa are o suprafata desfasurata de 350 mp dispune de 700 mp curte libera foarte frumos amenajata cu gazon pomi si flori. Accesul in garaj si in jurul casei este pavat cu piatra naturala iar in curtea din spatele casei se afla un loc de gratar, loc de joaca si o sera pentru flori existand loc suficient pentru amenajarea unei piscine exterioare, tot terenul este imprejmuit cu gard.
Aceasta proprietate dispune de dotari si finisaje cum ar fi: izolatie termica si fonica la exterior, cu tencuiala decorativa porti cu deschidere prin telecomanda, interfon cu video, sistem de supraveghere video, cu alarma, acoperis de lemn cu tigla Bramac ceramica geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC la exterior prevazute cu plase anti-insecte.
Ferestrele au glafuri aluminiu, centrala termica proprie pe gaz, calorifere din fonta si otel, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, usi din lemn la interior acces cablu tv si internet parchet laminat gresie si faianta.Casa se vinde cu bucataria mobilata si partial utilata si fara mobilierul din restul proprietatii.
Aceasta proprietate este o oportunitate pentru persoanele care doresc ca atunci cand ajung acasa sa se retraga in natura si in liniste.
Faptul ca padurea este foarte aproape face ca aceasta casa sa fie atractiva in aceste vremuri in care toti ne dorim ca acasa sa ne simtim in siguranta unui camin.

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P8401

Toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu