Casa de vanzare 4 camere si curte 105 mp Cartierul Arhitectilor Sibiu
# 82801 • Vizualizări: 27 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:29, 20.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 137.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 121
  • An construcție 2018
Descriere imobil
De vanzare casa tip case insiruite in Cartierul Arhitectilor Sibiu pe o straduta foarte linistita cu un regim de inaltime P+1E compusa din 3 dormitoare decomandate, living, bucatarie open space, loc de luat masa, 2 bai, casa scarii si pod mare. Proprietatea a fost construita in anul 2018 pe structura de caramida si are o suprafata utila de 121 mp, o curte libera in spatele casei de 105 mp si doua locuri de parcare in fata, delimitate cu gard fata de proprietatea vecina.

Casa este compartimentata astfel:
La parter este bucataria open space, locul de luat masa foarte intim, livingul care are iesire in curtea din spate si o baie frumos amenajata, prevazuta cu cabina de dus. Pe scara interioara ajungem la etaj unde sunt cele 3 dormitoare, baia prevazuta cu cada de baie si finisata cu gresie si faianta. Incalzirea casei se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, geamurile sunt tip termopan cu tamplarie PVC, iar in camere este parchet.

Podul casei este foarte generos si poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau poate fi folosit ca un spatiu pentru diferite activitati.
Casa se preteaza pentru familii cu si fara copii deoarece compartimentarea proprietatii permite ca activitatile de zi ale familiei sa se desfasoare impreuna, tinand familia aproape, iar seara toata lumea se poate retrage in partea de sus unde sunt dormitoarele. Spatiul verde din spatele casei este un avantaj pentru momentele cand avem nevoie de relaxare, dar si pentru copii cand au nevoie de joaca in siguranta.
Zona unde se afla proprietatea este o zona in care gasim doar case noi si moderne si este un cartier cu strazi asfaltate, pavate.

Cod oferta / id: P14989
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu