Casa de vanzare 4 camere pod mansardabil si curte in Selimbar Sibiu
# 65078 • Vizualizări: 43 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:21, 26.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 167.500 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 110
  • An construcție 2017
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre vanzare o casa deosebita de tip triplex cu 4 camere, avand o suprafata utila de 110 mp si un pod foarte inalt care ofera posibilitate de mansardare, adaugand astfel inca aproximativ 40 mp utili la suprafata locuibila a casei.
Casa cu suprafata construita de 160 mp a fost edificata in anul 2017 si a fost finisata si mobilata cu foarte mult bun gust si cu materiale de calitate. Casa are regimul de inaltime P+1 etaj+pod si este compartimentata dupa cum urmeaza:
- la parter: 1 hol de acces, o baie de serviciu cu geam de aerisire, un living cu bucatarie open space si cu spatiu amenajat pentru servit masa, o camara si casa scarii;
- la etaj sunt 3 dormitoare mobilate modern, cu dulapuri "oglinda" de mari dimensiuni, saltele cu somiere si paturi relax, cu acces la cele 2 balcoane, o baie utilata cu masina de spalat rufe, cada si aerisita printr-un geam termopan, un dressing spatios si aerisit si un hol de compartimentare;
- ultimul nivel al imobilului il reprezinta podul inalt care momentan este utilizat ca spatiu pentru depozitare.
Aceasta casa dispune si de un teren liber cu suprafata de 150 mp impartita in curte si gradina.
Datorita pozitionarii imobilului pe suprafata terenului si datorita faptului ca beneficiaza de 3 fronturi stradale, de 6 m, de 12 m si respectiv de 25 m pe partea de gradina din spatele casei exista posibilitatea amenajarii unui garaj sau al unui carpot.
Ca si imbunatatiri casa dispune de materiale si electrocasnice de foarte buna calitate. Incalzirea se face cu centrala termica Viessmann si calorifere de aluminiu; casa scarii este placata cu lemn de frasin; acoperisul din tigla; podelele parchet, gresie, pereti: vopsea lavabila, faianta; ferestre termopan cu tamplarie PVC.
Pe exteriorul ferestrelor sunt montate rulouri termoizolante acctionate prin telecomanda. Bucataria este mobilata cu MDF si utilata cu plita cu inductie, cuptor electric, masina de spalat vase, uscator de rufe electric si combina frigorifica.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13266 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu