Casa de vanzare 4 camere 700 mp curte gradina amenajata Cisnadie
# 86404 • Vizualizări: 83 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:06, 23.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 289.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 220
  • An construcție 2000
Descriere imobil
Casa individuala de vanzare cu o suprafata utila de 220 mp cu 700 mp curte amenajata amplasata intr-o zona foarte retrasa a orasului Cisnadie, judetul Sibiu.

Casa a fost construita in anul 2000 si renovata in 2021, are un regim de inaltime P + 1E si este compartimentata astfel:
La parter este livingul generos, bucataria open space, o baie, un dressing, un spatiu de depozitare si casa scarii, iar la etaj sunt 3 dormitoare, o baie prevazuta cu cada si holul din se iese pe terasa de 30 mp.


Incalzirea este prin centrala proprie si calorifere, dar in living este si un semineu care functioneaza cu lemne, geamurile sunt tip termopan si usile sunt din PVC.
Casa are sistem de supraveghere, iar poarta de la intrare si usa garajului au sistem de inchidere cu telecomanda.

Proprietatea beneficiaza de o gradina foarte aranjata cu pomi, flori, alei si gazon, iar intr-o parte a gradinii este zona de gratar cu multi brazi in jur.
Curtea este spatioasa, placata cu piatra naturala, unde gasim garajul pentru masina si alte anexe cum ar fi atelier si magazii.

Casa este aproape de centrul orasului, unde ajungem pe jos in 10 minute si unde gasim banci, restaurante, scoala, farmacii si alte facilitati.
Proprietatea se vinde mobilata si utilata.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P15309

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P15309

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0745.424.548 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0745.424.548

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu