Casa de vanzare 4 camere 116mpu in zona Calea Cisnadiei din Sibiu
# 118642 • Vizualizări: 74 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:06, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 105.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 116
  • An construcție 2023
Descriere imobil
Bine ați venit la Klic Imobiliare, agenția imobiliară de încredere din Sibiu! Suntem încântați să vă prezentăm această minunată casă tip quadruplex cu 4 camere, disponibilă spre vânzare în zona de Sud a orașului Sibiu, mai precis în zona Calea Cisnadiei. Cu o suprafață utilă de 116 mp și un design modern, această proprietate este perfectă pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu liniștit și exclusiv.

Această frumoasă casă dispune de 150 mp construiți, oferindu-vă spațiu suficient pentru a vă bucura de confortul și intimitatea de care aveți nevoie. Construită în anul 2023 pe un teren de 690 mp in regim cuplat cu alte 3 unitati locative, casa prezintă un regim de înălțime P+1E+M, izolată la exterior și acoperită cu o eleganta tiglă. Accesul facil de pe strada asfaltată și iluminată stradal asigură un trai comod și convenabil.

Această proprietate impresionantă este caracterizată de o compartimentare practică și funcțională. La parter, veți găsi un hol primitor, un living spațios și luminos în care se integrează elegant bucătăria, precum și o baie modernă. Etajul oferă un hol generos, trei dormitoare confortabile, o baie adițională și un dormitor care poate fi transformat într-un spațios dressing, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Casa este predată la alb, oferindu-vă libertatea de a o amenaja și personaliza în conformitate cu propriul gust și stil de viață. Unul dintre aspectele cheie ale acestei proprietăți este sistemul de încălzire pe pompă de căldură aer-apa, asigurând astfel eficiență energetică și un confort termic optim.

Vă oferim mai multe opțiuni flexibile de plată, fie că preferați să achiziționați cu numerar, prin credit ipotecar, prin programul Prima Casă sau prin rate la dezvoltator. Modalitățile de plată includ:

Avans de 70% și diferența la predare în valoare de 115.000 euro
Avans de 30% și diferența la predare în valoare de 125.000 euro

La Klic Imobiliare, suntem dedicați să vă oferim servicii profesionale și să vă ghidăm pe întreg parcursul tranzacției. Ne asigurăm că toate informațiile oferite sunt exacte și complete, iar clienții noștri pot conta pe noi pentru transparență și profesionalism.

Vă invităm să ne contactați pentru a programa o vizionare sau pentru a primi mai multe detalii despre această proprietate. Echipa noastră de experți imobiliari vă stă la dispoziție și vă poate oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziționarea unei case în Sibiu. Mulțumim că ați citit anunțul nostru și vă așteptăm cu drag să vă ghidăm în căutarea casei perfecte!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu