Casa de vanzare 153 mp 4 camere terasa si 126 mp teren liber Selimbar
# 65940 • Vizualizări: 32 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:25, 27.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 155.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 103
  • An construcție 2021
Descriere imobil
Acest proiect de casa ar putea fi exact ce poate cauta o familie. Se propune spre vanzare o casa de tip duplex amplasata in localitatea Selimbar in imediata apropiere a centrului comercial Shopping City Mall Selimbar si a punctelor de interes public.
Imobilul este constructie 2021 si se va finaliza la stadiul de alb la interior la sfarsitul lunii August, inclusiv si partea de acte, intabularea acesteia.
Regimul de inaltime al acestei case este de P+1E+ acoperis ( tigla Bramac ) si este construita pe un teren de 200 mp si o deschidere de 9 m.
Imobilul dispune de o suprafata construita de 153 mp, unde celei utile ii sunt atribuiti 103 mp compusi din 3 dormitoare, 2 bai, o bucatarie, un living generos, terasa, 2 balcoane si este evident ca se poate gasi sau amenaja si alte spatii necesare unei locuinte.
Intrarea in curtea imobilului se va face pe o poarta automatizata.
Planul Parterului: - intrarea in casa se va face din hol cu acces catre living cu iesire pe terasa amplasata in spatele casei, baie de servici, bucatarie, spatiu depozitare si casa scariilor care face legatura cu etajul urmator.
Etajul casei este destinat zonei de noapte in special si este compus din 3 dormitoare, din care 2 dispun de cate un balcon, hol, baie si acces catre podul destinat si acesta catre o zona pentru depozitare.
Predarea acestuia se va face la stadiul de cheie exterior si la alb interior cu urmatoarele: centrala termica in condesatie, incalzire in pardoseala, tamplarie PVC, lavabila alba, contoare utilitati, calorifere la etaj, usa PVC la intrare.
Pretul afisat este atat pentru plata cash cat si pentru credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13320 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu