Casa de vacanta de vanzare 3 camere teren livada 1355 mp Tocile
# 121162 • Vizualizări: 45 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:22, 28.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 134.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 100
  • An construcție 1995
Descriere imobil
Casa de vacanta de vanzare intr-o frumoasa zona cu priveliste in Tocile. Casa a fost construita in anul 1995 pe fundatie solida din beton iar partea de sus este pe structura din lemn, izolata in interior. Casa de vacanta are un regim de inaltime P+M cu o suprafata de 100 mp utili si este amplasata pe o parcela de teren de 1445 mp. Terenul liber este de 1355 mp este drept si are livada, gradina si curte in fata cabanei.

Proprietatea este compartimentata astfel:
La parter este bucataria inchisa, o baie de serviciu, un living foarte mare si o terasa acoperita de 30 mp. La mansarda sunt cele 2 dormitoare decomandate, o baie prevazuta cu cabina de dus si un hol.

Proprietatea este conectata la curent, incalzirea se realizeaza cu sobe de teracota cu lemne, apa este din fantana si in curte exista o mica fosa septica. Accesul la proprietate se face pe drum public pietruit de 8 m latime iar zona este una doar de case linistite si frumoase.

Aceasta proprietate are foarte mult potential atat ca si cabana dar poate fi usor transformata in casa de locuit daca i se mai aduc imbunatatiri mai moderne.

Linistea din livada cu pomi fructiferi este un plus al acestei proprietati, este un loc deosebit pentru relaxare atat pentru cineva care isi doreste o evadare la sfarsit de saptamana dar poate deveni si o proprietate in care poti locui permanent.

De retinut este si faptul ca zona Tocile este o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar mai ales ca primaria a avansat cu reteaua de gaz iar conectarea la apa potabila din retea este posibila deoarece casele din vecinatate sunt deja conectate la reteaua publica de apa.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P18735

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu