Casa de lux individuala de vanzare in Cisnadie Sibiu cu 1200 mp teren
# 85368 • Vizualizări: 57 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:29, 30.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 374.950 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 200
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Insufleteste-ti viata! Ne-am propus sa va facem mai usor si mai placut procesul de cautare a locului menit sa fie acasa.
Aceasta casa individuala de vanzare cu 1000 mp de teren liber pavati cu dale si cu gazon, cu o suprafata utila de 200 mp dispusa pe un singur nivel, finisata modern de o firma de design interior poate fi noul tau 'acasa'. Comision 0%

Este situata in Cisnadie, judetul Sibiu, la poalele muntilor Fagaras, cu o priveliste superba asupra acestora. Dispune de un living spatios, trei dormitoare dintre care un dormitor matrimonial cu baie si mini dresing, un dormitor cu dresing, un dormitor simplu, dressing mare, bucatarie, baie, hol.
Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie cu incalzire in pardoseala, cu termostat in fiecare incapere cu comanda de pe telefon, bucataria este mobilata si utilata cu masina spalat vase, cuptor, microunde, plita electrica si hota, frigider dublu cu dozator apa si gheata, camara. Casa este construita in anul 2020, materialele folosite sunt premium, cu acoperis din tigla.

Se vinde complet mobilata si utilata cu masina de spalat rufe, uscator, televizoare, robot de curatat, aspirator si mop pe aplicatie mobila, alarma pe aplicatie mobila cu comanda de la distanta, interfon cu camera video, aer conditionat, livingul este utilat cu canapea piele foarte confortabila cu pliere home cinema, semineu si un mini bar, ferestrele PVC + termopan Qfort premium cu jaluzele electrice incorporate si 3 randuri de sticla. Dresingurile sunt facute pe comanda cu un material deosebit iar toata suprafata casei este cu lumini ambientale.
Poarta este electrica cu comanda de pe telefon, in curte putand fi parcate peste 5 masini simultan.
Casa va fi predata asa cum reiese in poze, putand fi achizitionata atat din surse proprii ca si cu ajutorul unui credit.

Cod oferta / id: P15228
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu