Casa de lux de vanzare in zona ultracentrala Sibiu
# 42978 • Vizualizări: 48 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:46, 18.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 524.999 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 360
  • An construcție 2003
Descriere imobil
Stim ca esti un om hotarat si ca iti vei investi inteligent banii!

Avem placerea de ati prezenta doua posibilitati de investitie: fie emotionala, in caminul de care se va bucura intreaga ta familie, fie pragmatica, in proprietatea de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta business-ul.

Dorim sa-ti prezentam o proprietate versatila destinata sa fie achizitionata de o persoana care apreciaza zona in care aceasta este amplasata, aproape de centrul orasului si de toate evenimentele mondene ale orasului Sibiu, gradina amenajata de 800mp plina de verdeata care transforma orice moment petrecut alaturi de cei dragi intr-unul relaxat si memorabil, suprafata totala a casei de 1000mp care permite recompartimentarea si jonglarea cu stiluri variate de design interior in functie de necesitati si gusturi, curtea pavata cu cele 2 terase amenajate unde se poate dejuna sau cina sau, de ce nu, studia, lucra si dezvolta proiectele si business-ul personal.

Stim ca deja te vezi proprietarul acestei case care dispune de 5 dormitoare, 2 living-uri, 3 bai, o bucatarie, 2 terase, o bucatarie de vara inchisa si mobilata si un garaj, asa ca nu ezita sa ne suni pentru a programa o vizionare!

Stim, de asemenea, ca vei aprecia multiplele dotari si imbunatatiri ale proprietatii, precum dressing-ul spatios, camera tehnica, spoturile, aerul conditionat, serviciile de paza, wc-ul de servici pentru oaspeti, asa ca nu ezita sa ne suni pentru a programa o vizionare!

Stim ca esti un om hotarat si ca vei gasi intrebuintarea potrivita pentru aceasta proprietate, asa ca suna-ne pentru a programa o vizionare!


Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P243

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu