Casa de inchiriat in Sibiu 12 camere zona Calea Dumbravii
# 66193 • Vizualizări: 21 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:46, 29.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.000 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Partial
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va propune spre inchiriere o casa individuala cu 12 camere si 190 mp utili, construita pe un teren de 330 mp din care curte libera de 140 mp, cu acces auto, loc de gratar si o filigorie situata in Sibiu zona Calea Dumbravii.
Imobilul este ideal pentru pensiune, ( a si functionat in acest scop ), diverse activitati de birou, sediu firma, gradinita, scoala sau after school, dar se poate transforma si in locuinta.
Casa are un regim de inaltime de P+2E+M si este impartit astfel: la parter se afla casa scarii si zona de receptie, 1 bucatarie, living, un grup sanitar, iesire in curte, scara de acces spre pivnita.
La etajul 1 sunt 4 camere cu baie fiecare, al doilea etaj dispune de 3 camere cu baie fiecare, iar la mansarda 3 camere cu baie proprie fiecare.
Ca si imbunatatiri dispune de: izolatie, centrala proprie cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa din lemn la intrare, usi din lemn la interior, parchet, gresie, faianta.
Locuinta este situata intr-o zona de interes a Sibiului avand in imediata apropiere toate punctele de interes public, cat si o zona verde de relaxare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13339 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Artenie Suteu

Sibiu