Casa de inchiriat cu gradina terasa crama parcari in Sura Mare Sibiu
# 119661 • Vizualizări: 44 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 21:09, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 700 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa de inchiriat cu 6 camere decomandate construita pe un teren de 470 mp cu dechidere de 14 m in Sura Mare, judetul Sibiu cu o suprafata utila de 150 mp si o curte libera de 270 mp construita in anul 2007 pe structura din caramida cu regimul de inaltime P+M.

Casa este compartimentata astfel: la parter este living, bucatarie, hol, crama, sala de mese, WC serviciu, iar la mansarda accesul se face pe o scara din lemn masiv de calitate, unde sunt 3 dormitoare, unul cu iesire pe balcon si o baie cu cada si geam de aerisire.
Imobilul are imbunatatiri si modernizari necesare unui trai decent: centrala proprie si calorifere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet, usi termopan la intrarea in casa, cat si la iesirea pe terasa, izolatie termica si fonica la exterior, pentru a reduce costurile de intretinere in timpul racoros.
Curtea interioara a acestui imobil este imprejmuita cu gard frumos amenajat cu gazon si zona cu flori. In curte se pot parca 3 masini, poarta de acces in curte avand sistem de deschidere cu telecomanda.
Zona in care se afla casa este linistita, in apropierea magazinelor, transportului in comun si a scolilor.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18382

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18382

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sura Mare? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sura Mare, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sura Mare? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu