Casa de inchiriat cu 6 camere in Sibiu zona Stefan Cel Mare
# 31372 • Vizualizări: 9 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:18, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 1.000 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Va oferim spre inchiriere o casa superba cu 6 camere 2 bai 2 balcoane si garaj in Sibiu zona Stefan Cel Mare cu suprafata totala de 216 mp din care 180 mp utili intr-un imobil construit din caramida in anul 2008.
Este situat intr-o zona de case foarte frumoasa si linistita la doar 2 minute cu masina de centrul orasului si numeroase puncte de interes comun in apropiere de: scoli gradinite banci farmacii magazine parcuri mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca aceasta locuinta poate fi impartita si in 2 apartamente identice si anume: la parter avem un hol generos din care se face accesul in partea dreapta la una din cele 3 camere in partea stanga la baie si la balcon iar drept in fata la livingul foarte generos si la cea de-a treia camera.
La etaj se afla un living foarte spatios de tip open-space cu bucataria balconul iar in partea din spate o baia cu cada si geam de aerisire si 2 camere total decomandate.
Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica calorifere din otel parchet laminat geamuri termopan gresie si faianta.
Pretul de inchiriere al acestei case este de 1000 euro / luna negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7840 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu