Casa de inchiriat 258 mp 5 camere garaj terasa zona Arhitectilor Sibiu
# 63561 • Vizualizări: 35 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:47, 31.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.000 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Vila constructie noua cu 5 camere decomandate de inchiriat in cartierul Arhitectilor din Sibiu, cu o suprafata de 500 mp teren si o suprafata utila de 180 mp, construita din caramida in anul 2016 structurata prin parter si etaj, o zona foarte linistita si retrasa de zona urbana a orasului.
Casa are o deschidere stradala de 21 metri si este excelent compartimentata, compusa la parter din living, dormitor sau office, baie si bucatarie inchisa cu incalzire in pardoseala, spatiu pentru depozitare amplasat inainte de casa scarii, iar la etaj accesul se face pe o scara din beton, unde se afla 3 dormitoare fiecare cu balcon propriu, 2 bai din care una este chiar in dormitorul matrimonial. Balcoanele sunt unul in fata si doua in spatele casei, in curtea proprie se pot parca foarte usor 4/5 autoturisme.
Aceasta proprietate are dotari si imbunatatiri moderne de ultima generatie precum termosistem la exterior, acoperis nou cu invelitoare din tigla, centrala termica proprie cu calorifere din otel, usi din lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat, pereti zugraviti in alb, prize si intrerupatoare, terasa exterioara, curte imprejmuita cu gard si pavata cu piscoturi, amenajata cu spatii verzi, zona de barbeque, garaj, acces pe poarta electrica.
Imobilul este disponibil imediat si se va preda utilat si mobilat, mai putin o camera care este lasata pentru o zona de office.
Casa dispune de tv, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, baile sunt dotate cu bideu, cabina de dus si cada, incalzire in pardoseala pe zona de bucatarire, calorifere, parchet, gresie.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13176 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu