Casa de inchiriat 180 mp utili cu parcare auto in Trei Stejari
# 31316 • Vizualizări: 9 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:02, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 1.000 €
  • Suprafața utilă 180
  • Vânzare / Închiriere Închiriere
Descriere imobil
Casa de inchiriat cu o suprafata de 180 mp utili P+E+Pod situata intr-o zona de case linistita a orasului Sibiu si anume zona Trei Stejari ceea ce o face sa fie pretabila pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale accesul este foarte facil catre toate zonele orasului.
Vila este compartimentata astfel:
Parter: 3 camere decomandate baie si bucatarie inchisa mobilata si utilata.
Etaj: 4 camere bucatarie open space mobilata si utilata baie.
Imobilul este pretabil pentru spatiu de birouri si prezinta toate dotarile si utilitatile specifice acestor activitati: 5 locuri de parcare in curte dispune de poarta electrica care se deschide apeland un numar de telefon direct de pe telefonul dumneavoastra mobil 920 mp curte libera acces pietonal usi din lemn la intrare centrala termica proprie pe gaz cu calorifere usi si geamuri termopan cu tamplarie PVC parchet din lemn masiv gresie faianta mocheta. De asemenea imobilul are toate utilitatile contorizate separat centrala termica proprie aer conditionat cablare.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 1000 euro / luna.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10762 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu