Casa cu spatii comerciale de vanzare in Sibiu Lacul Binder
# 75884 • Vizualizări: 362 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:58, 27.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 390.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 562
  • An construcție 1999
Descriere imobil
Cauti o casa mare si moderna, intr-o zona linistita si in plina dezvoltare pe piata imobiliara?
Vrei sa investesti in piata imobiliara din Sibiu si sa obtii profit intr-un timp scurt?
Esti in cautare de spatii comerciale pretabile restaurant, pensiune sau de birouri pentru afacerea ta!?
Avem solutia pentru toate dorintele enumerate mai sus.
Casa de vanzare cu 17 camere in Sibiu, zona Tiglari cu priveliste spre lacul Binder, construita in anul 1999 pe o structura de rezistenta, foarte solida, din beton armat si caramida, renovata ultima data in anul 2019, avand o suprafata construita de 768 mp si o suprafata utila 562 mp, compartimentata pe 3 niveluri, S+P+1E, dupa cum urmeaza:
- la nivelul subsolului este o bucatarie spatioasa, scara interioara pentru accesul direct la nivelul parterului, o baie, 2 camere si o pivnita cu mai multe incaperi si 2 cai de acces;
- la parter este amenajata o incapere de luat masa pentru 20 de persoane si un bar dupa care urmeaza un hol mare din care se face accesul spre 3 dormitoare, 3 camere, 5 bai, 1 bucatarie, 1 living si curte;
- etajul este format din 1 terasa de 25 mp, 1 bucatrie, 1 baie, 4 dormitoare, 2 spatii de depozitoare pe toata lungimea casei, 1 balcon si inca o terasa cu vedere spre lac.
Curtea imobilului are acces direct din 2 strazi.
Terenul pe care a fost construita casa are o suprafata totala de 504 mp, iar curtea ramasa libera in urma constructiilor este de 100 mp, avand 2 fronturi stradale de 15m respectiv 10m.
Datorita modului in care este structruata casa, aceasta suporta foarte usor o recompartimentare, astfel incat poate fi utilizata nu doar ca spatiu locativ cat si ca spatiu comercial, pensiune, spatiu de birouri, sau chiar ca o clinica medicala de invidiat, motiv pentru care acest imobil este indicat a fi achizitionat si pentru investitie, putand fi obtinuta in scurt timp o chirie foarte profitabila.
Din punct de vedere al finisajelor casa dispune de imbunatatiri precum: parchet, gresie, faianta, ferestre termopan, usi exterioare PVC, usi interioare din lemn, acoperis din tigla, izolatie exterioara, curte pavata.
Casa se vinde complet mobilata si utilata.

Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P14253

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14253

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu