Casa cu piscina de vanzare 11 camere 741 mpc in Sibiu zona Piata Cluj
# 44502 • Vizualizări: 53 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 05:34, 14.01.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 520.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 543
  • An construcție 2003
Descriere imobil
Cauti o casa mare si moderna, intr-o zona linistita, pentru tine si familia ta numeroasa!?
Ti-ai dorit de mic copil sa ai o casa cu piscina, unde sa te poti distra cu toti prietenii tai ca in filmele americane!?
Vrei sa investesti in piata imobiliara din Sibiu si sa obtii profit intr-un timp scurt!?
Esti in cautare de spatiu comercial sau de birouri pentru afacerea ta!?
Avem solutia pentru toate dorintele enumerate mai sus:

EXCLUSIVITATE
Casa de vanzare cu 11 camere in Sibiu, zona Piata Cluj, construita in anul 2003 pe o structura de rezistenta, foarte solida, din beton armat si Porotherm, renovata ultima data in anul 2020, avand o suprafata construita de 741 mp, suprafata utila 543 mp si compartimentata pe 4 niveluri, S+P+1E+M, dupa cum urmeaza:
-la nivelul subsolului este o crama foarte spatioasa, unde poti sa petreci de dimineata pana seara cu prietenii, scara interioara pentru accesul direct la nivelul parterului, o baie si o pivnita spatioasa unde este montata si instalatia de filtrare a apei pentru piscina din curte.
-la parter este un antreu foarte generos, cu acces direct pe o terasa de 40 mp si la un minibar. un dormitor matrimonial , o bucataria spatioasa, mobilata si utilata, casa scarii, un hol si 2 bai
- urcand pe scara placata cu marmura la etajul 1 al imobilului vom intra intr-un hol generos, de compartimentare, de unde vom avea accesul la o terasa minunata cu priveliste asupra zonei. Pe nivelul etajului 1 sunt 3 dormitoare cu balcon individual, o baie mare cu geam de aerisire, 1 bucatarie open space cu sufrageria, cu acces la o terasa si o baie proprie.
-la nivelul mansardei spatiul util este compartimentat in 1 dormitor, 1 sufragerie, 1 birou, 1 bucatarie mobilata si utilata, 1 camera de dinnig si 1 dressig foarte incapator, de unde se face si accesul in podul casei.
-in curtea imobilului a fost amenajata o piscina moderna cu o suprafata de 40 mp, unde te vei relaxa in cel mai placut mod. Tot in curte este amenajata o bucatarie exterioara, unde vei gasi toate instrumentele necesare pentru prepararea gratarului si un mic spatiu de depozitare.

Terenul pe care a fost construita casa are o suprafata totala de 537 mp, iar curtea ramasa libera in urma constructiilor este de 230 mp, avand un front stradal de 10 m si permitand accesul in curte pentru 4 masini, printr-o poarta electrica accesata prin telecomanda.

Casa este situata pe strada Garoafei nr. 1A , zona fiind una foarte bine cotata pe piata imobiliara, avand in imediata vecinatate liceul Carol, gradinite, Piata Cibin, magazine, institutii bancare si toate punctele de interes pentru o familie de succes.

Datorita modului in care este structruata casa, aceasta suporta foarte usor o recompartimentare, astfel incat poate fi utilizata nu doar ca spatiu locativ cat si ca spatiu comercial, pensiune, spatiu de birouri, sau chiar ca o clinica medicala de invidiat, motiv pentru care acest imobil este indicat a fi achizitionat si pentru investitie, putand fi obtinuta in scurt timp o chirie foarte profitabila.

Din punct de vedere al finisajelor casa dispune de imbunatatiri precum : marmura, parchet, gresie, faianta, ferestre termopan, usi exterioare PVC, usi interioare lemn, acoperis- tigla, izolatie exterioara, instalatie aer conditionat, poarta acces auto cu telecomanda, curte pavata.

Cod oferta / id: P7046

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu