Casa cu doua corpuri si 980 mp teren in zona Alba Iulia din Sibiu
# 31772 • Vizualizări: 11 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:26, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 300.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 108
  • An construcție 1950
Descriere imobil
Casa singur in curte cu 2 corpuri de cladire si 980 mp de teren de vanzare pe strada Alba Iulia din Sibiu. Deschiderea la strada a generosului teren este de15 metri iar corpurile sunt amplasate paralel fiind separate de curte.
Primul corp de cladire a fost construit in 1950 si renovat in 2015. Acesta are o structura a camerelor foarte avantajoasa cei 108 mp utili fiind foarte bine distribuiti. Astfel intrarea se face intr-un hol generos de 18 mp iar de aici avem acces in cele 2 dormitoare unul de 26 mp si celalalt de 18 mp acesta din urma avand si dressing. Tot din hol intram si in bucataria imensa de 26 mp cu zona de luat masa mobilata si utilata. Baia are 8 mp este moderna cu o cada cu vibromasaj si geam de aerisire.
Acest corp dispune de pod ce poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare si de o pivnita uscata ce se intinde pe toata suprafata acestuia. Imbunatatirile constau in izolatia termica exterioara centrala termica cu calorifere din otel parchet din lemn masiv gresie usa de lemn la intrare usi din lemn la interior.
Al doilea corp de cladire este foarte generos avand 400 mp si este separat de primul corp printr-o curte pavata de 450 mp. Acesta dispune de 3 camere amenajate ca birouri de alte 3 camere generoase amenajate ca si spatii pentru depozitare si de etaj amenajat ca si depozit fiind ideal pentru sediu de firma.
Ca si imbunatatiri acest corp dispunde de usi din PVC cu geam termopan gresie incalzire centrala cu calorifere din otel geamuri termopan cu tamplarie PVC.
Imobilul este amplasat intr-o zona foarte buna a orasului avand acces rapid la toate punctele de interes comun cum ar fi: institutii bancare magazine alimentare gradinite statie de taxi si mijloace de transport in comun.
Pretul acestei proprietati este de 300000 euro usor negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6661 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu