Casa cu 8 camere si 1000 mp teren de vanzare in Cisnadie
# 31841 • Vizualizări: 19 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:42, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 250.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 345
  • An construcție 2003
Descriere imobil
Casa singur in curte cu 1000 mp teren de vanzare in orasul Cisnadie judetul Sibiu structurata pe 3 nivele D+ P+ 1E+Pod compusa din 2 apartamente cu intrari separate ambele cu o suprafata utila de 345 mp foarte bine pozitionata intr-o zona de case dar foarte aproape de centrul orasului si punctele de interes public.
Casa a fost construita in anul 2003 si a fost gandita pentru un scop dublu sa raspunda nevoilor a doua familii ( cei tineri si cei mai putin tineri ) aceasta este compusa din 2 apartamente care comunica din interior prin intermediul demisolului deci poate fi folosita de catre o singura familie fara a fi nevoie de investitii ulterioare in recompartimentarea acesteia.
Ambele apartamente au intrari exterioare separate contorizari separate suprafete generoase pentru fiecare in parte acces din interior catre demisol si garaj si compartimentate dupa cum urmeaza:
- apartamentul de pe parter este compus dintr-un living foarte spatios cu o suprafata de 40 mp ce are acces in bucataria inchisa de 15 mp pe terasa de 20 mp si ulterior in curte 2 dormitoare cu suprafete de 15 mp fiecare o baie mare de 8 mp ce dispune de ventilatie naturala toaleta de servici cu geam de aerisire si un hol ce face legatura cu toate incaperile aflate la parter dar si cu demisolul si garajul de 35 mp ce dispune de acces stradal si usi automatizate. Acesta dispune de 3 cai de acces din curte si de pe terasa in living si bucatarie sau din garaj in cazul in care parcati masina si nu vreti sa ocoliti intreaga proprietate pentru a ajunge in interior.
- etajul este compus din 4 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 11 mp si 18 mp un living la fel de spatios cu bucatarie open space si suprafata de 47 mp ce dispune de acces pe terasa de 20 mp baie mare de 8 mp cu geam de aerisire toaleta de servici dressing camara si un hol de 13 mp ce desparte toate incaperile etajului. Acesul catre etaj se face de asemenea pe 3 cai din garaj si apartamentul de jos prin intermediul demisolului dar si din curte prin intermediul unei scari din beton.
Demisolul proprietatii are o suprafata de 55 mp si este compus din camera tehnica unde sunt amplasate cele 2 centrale in condensatie spalatorie boxa si pivnita!
Si pentru ca este casa avem evident curte pozitionata in partea din fata a imobilului foarte spatioasa de aproximativ 830 mp suficient incat copiii dumneavoastra sa se joace fara a fi nevoiti sa iasa pe strada si bineinteles amenajata cu cai de acces pavate poarta automatizata zone verzi amenajate cu gazon filigorie flori si pomi ornamentali.
Pozitionarea casei faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes public ale orasului astfel daca doriti sa ajungeti in centrul orasului nu aveti decat 5 minute de parcurs cu masina scolile si gradinitele sunt de asemenea la maxim 15 minute de mers pe jos. Statiile de taxi si transport in comun sunt la aproximativ 5 minute departare de locuinta la aceasi distanta se poate gasi si minimarket-ul Trans Agape.
Pentru amenajarea casei s-au folosit materiale de cea mai buna calitate de la structura casei si ziduri pana la finisajele interioare astfel locuinta dispune de tamplarie PVC cu geam termopan izolatie termica si fonica extrioara acoperis din tigla porti automatizate usi de garaj automatizate sistem de supraveghere interfon 2 centrale pe gaz cu calorifere din aluminiu pentru parter si incalzire in pardoseala pentru etaj usi din PVC de culoarea lemnului la intrare usi din lemn la interior gresie parchet din lemn masiv zugraveli in lavabila mobilier de foarte buna calitate bucatarii mobilate si utilate cu electrocasnice bai mobilate si utilate.
Casa este ideala pentru doua familii de preferat parintii si copii care vor sa traiasca sub acelasi acoperis dar sa fie din punct de vedere al locuintei separati.
Proprietatea se poate achizitiona la pretul de 250000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6332 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu