Casa cu 8 camere mobilate si 1100 mp de teren de inchiriat in Selimbar
# 48141 • Vizualizări: 43 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 03:02, 24.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.600 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa la cheie mobilata si utilata  D+P+E+Pod constructie 2010 formata din 8 camere cu o suprafata utila de 360 mp si un teren de 1100 mp cu o deschidere la strada de 16 ml pretabila pentru o pensiune sediu de firma sau locuinta.
Imobilul este situat in Selimbar la o artera principala si este conceput pe trei niveluri fiecare avand 120 mp utili. Structura camerelor este foarte avantajoasa decomandarea camerelor sporind confortul si adaptabilitatea spatiului foarte generos.
Parterul inalt este format dintr-o sufragerie mare care se remarca prin rafinament si finisaje de bun gust din aceasta intrandu-se separat in 2 dormitoare 1 baie 1 antreu 1 debara 1bucatarie inchisa cu iesire la terasa.
Etajul este format din 4 dormitoare decomandate care au activat in trecut si au fost productive in regim hotelier confortul acestora datorandu-se finisajelor si mobilei de calitate de care beneficiaza. Acestea se remarca prin energia pozitiva pe care o degaja creata de luminozitatea geamurilor mari de tip termopan. Camerele deosebite sunt completate inteligent de un living open space cu o bucatarie mobilata si utilata complet(bucataria se poate inchide) de o camera tehnica si de o baie cu geam de aerisire gresie faianta si mobilier specific.
Demisolul poate fi utilizat atat ca spatiu comercial fiindca vizibilitatea cladirii este evidenta dar si ca spatiu de locuit sau depozitare. Acesta pastreaza aceleasi dimensiuni(120 mp utili) si este conceput ca un spatiu inalt si deschis cu 1 bucatarie 1 baie si un hol.
Imbunatatirile casei constau in drenajul si hidroizolatia excelente termoizolatia exterioara cu polistiren de 10 cm geamurile de tip termopan 2 centrale termice si caloriferele de otel gresia faianta parchetul laminat si tigla.
Imobilul are un teren de 1100 mp cu o deschidere la strada de 16 ml accesul auto fiind conceput la demisol. Gradina din spate  este infrumusetata cu gazon foisorul de 20 mp fiind locul ideal de relaxare si de primit musafirii.
Imobilul se afla intr-o zona comerciala deosebit de avantajoasa pentru orice fel de activitate punctul de reper usor de descris si apropierea fata de scoli gradinite si centrele comerciale precum si accesul facil spre centrul Sibiului fiind argumente solide pentru o investitie sigura.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8488 si contactati agentul de vanzari Elena Cuceu la numarul de telefon 0723.510.808 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu