Casa cu 6 camere curte si 2 balcoane de inchiriat in Turnisor Sibiu
# 50772 • Vizualizări: 13 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:10, 21.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 700 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Partial
Descriere imobil
Casa cu 6 camere 2 balcoane si curte de 100 mp, de inchiriat in zona Turnisor, pe o strada linistita, cu parcari amenajate si predominata de constructii cu regim scazut de inaltime.
Proprietatea cu o suprafata utila de 160 mp, este formata din 3 nivele, respectiv:
Parterul format dintr-un hol la intrare care asigura accesul spre living-ul spatios, unde regasim un bar amenajat, si spre baia mobilata si dotata cu cabina de dus si geam pentru aerisire. La acest nivel regasim si un spatiu destinat depozitarii.
Etajul este format din-un hol spatios care asigura accesul spre toate incaperile acestui nivel. Dormitorul matrimonial este mobilat specific, o camera nemobilata care poate fi amenajata ca dormitor sau camera pentru copii, o bucatarie nemobilata si neutilata care dispune si de o zona speciala pentru dining, un dressing amenajat cu dulapuri si inca o incapere care poate fi amenjata dupa bunul plac. Baia de la acest nivel este dotata cu obicete sanitare specifice, cada si geam pentru aerisire. Acest etaj dispune si de un balcon cu vedere spre strada pe care se afla aceasta casa.
Mansarda este compusa din trei camere nemobilate, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz si un balcon care dispune de spatii pentru depozitare.
Imbunatatirile de care dispune aceasta proprietate sunt urmatoarele: usi de interior si geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla aceasta casa este o zona linistita, avand in imediata apropiere statie pentru mijloacele de transport public in comun, avand astfel accesul facil spre orice zona a orasului.
Proprietatea, avand in vedere compartimentarea de care dispune este pretabila spre inchiriere fie pentru o familie numeroasa fie pentru a gazdui activitatea de birou a unei afaceri.
Pretul de inchiriere este de 700 euro pentru proprietatea nemobilata sau 800 euro, complet mobilata si utilata, putand fi mobilata dupa bunul plac al viitorului chirias, insa in cuantumul maxim a 2 chirii lunare. Pretul este negociabil iar disponibilitatea proprietatii este imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12044 si contactati agentul de vanzari Cosmin Morar la numarul de telefon 0753.438.459 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cosmin Morar

Sibiu