Casa cu 4 camere si teren de 156 mp de vanzare pe Calea Cisnadiei
# 42746 • Vizualizări: 35 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 06:59, 30.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 110.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 92
  • An construcție 2016
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o casa superba, cu 4 camere spatioase si luminoase, curte individuala si 2 locuri de parcare, pe o strada predominata de case, in Cartierul Arhitectilor.
Suprafata de 124 mp este distribuita prin intermediul a doua nivele, astfel ca avem un parter format dintr-un living spatios si luminos, foarte frumos mobilat, o bucatarie, o zona separata pentru dining si o baie mobilata si dotata cu cabina de dus. Bucataria, o incapere foarte spatioasa, este complet mobilata si utilata cu plita si cuptor, incorporate, cuptor cu microunde, frigider, masina de spalat vase si zona de luat masa. De la acest nivel avem acces si pe terasa proprietatii precum si in curtea pavata, curte care beneficiaza de intimitate, avand in vedere ca in zona nu exista imobile cu regim ridicat de inaltime, acest lucru fiind un real avantaj.
Prin intermediul scarilor din structura de beton si imbracate partial in lemn masiv, ajungem la etajul proprietatii, etaj format din 3 dormitoare spatioase si luminoase, toate avand acces pe balcoanele casei, unul cu vedere spre curtea interioara a casei iar celalalt cu vedere spre strada pe care se afla aceasta proprietate. La acest nivel regasim si cea de-a doua baie, mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice, cabina de dus si masina de spalat rufe.
In exterior, pe langa curtea privata din spate, casa dispune si de o curte la intrare, aici putand sa fie parcate cu usurinta doua autoturisme.
Ca imbunatatiri de care beneficiaza aceasta minunata casa, mentionam: usa la intrare si ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usi interior din lemn, centrala termica si calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Aceasta casa este proprietatea perfecta pentru cei care isi doresc sa se bucure de linistea de acasa, departe de agitatia orasului insa in acelasi timp, sa fie la doar cateva minute distanta de punctele de interes public.
Pretul de vanzare al acestei case complet mobilata si utilata este de 110.000 euro, pret usor negociabil, fiind acceptata atat plata cash cat si prin credit ipotecar.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11831 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu